Klima sorunu

Kervan

New member
Merhaba arkadaşlar aracım 2012 eski kasa ceed sorunu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim klima ac ışıgı arka rezistan ışıgı ve iç sirkülasyon ışıgı yanıp yanıp sönüyor sıcak soguk düğmesini sıcaga çeviriyorum motor sıcak olmasına ragmen sıcak üflemiyor bu sorun hakkında bilgisi olan varmı sigortamı arızalı vs... Teşekkürler

AtaDMR

New member
Anladığım kadarıyla manuel klima düğmelerinden bahsediyorsunuz. O düğmelerle kombinasyonlu basımlarda belirli özellikler açılıp kapatılabiliyor. Tahminim bilmeden bir kombinasyon yaptınız ve bir özelliği açtınız yada bir hata var ve arıza ışıkları şeklinde yanıp sönüyorlar. Bir servise gitmenizde yarar var arıza varsa onu onlar hallederler. Ancak eğer tuş kombinasyonları ile alakalı bir sorun ise çoğu servis bu konuda bilgisiz, çözümü akünün sökülüp takılması ile araç resetlendiği için bu şekilde yapabilirsiniz. ek bilgi olarak söyleyeyim Tek bilidiğim tuş kombinasyonuda AC tuşuna(iç sirkülasyon tuşuda olabilir hatırlamıyorum) 3 saniye kadar basılı tutup bıraktıktan sonra devamında iç sirkülasyon tuşuna ard arda 3 kere basmanız şeklinde, bu özellik hava çıkışını camlara verdiğiniz vakit AC nin otomatik açılıp açılmama durumunu ayarlıyor. Bu kombinasyondan sonra iç sürkülasyon ışığı 3 kere yanıp sönecek ve ayar değişecektir. Lütfen sorununuzu çözdükten sonra bizleri haberdar ediniz iyi forumlar :D

Ayrıca kendinizi tanıtım bölümünde tanıtmanız gereklidir,