Kia Pro Ceed

kudretural

New member
Merhaba Arkadaşlar ben yeni kayıt oldum da, bilgi almak istiyorum 2013 model Kia Pro Cee'd almak istiyorum. Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum da,alayım mı ?

Emre Akçay

New member
Önce bir kendinizi tanıtsaydınız. 2. olarak hangi konuda bilgi almak istiyorsunuz? Zaten araç yeni çıktı testleri yeni yeni yapılıyor.

Srhn

New member
Donanım olarak zaten ceed premium ile aynıymıs sanırım sadece hafızalı koltuk yokmus proceedde duydugum kadarıyla

omr_clskn

New member
Merhaba Arkadaşlar ben yeni kayıt oldum da, bilgi almak istiyorum 2013 model Kia Pro Cee'd almak istiyorum. Bu konu hakkında bilgi almak istiyorum da,alayım mı ?

fark yok aslında bırı 5 kapı bırı 3 kapı. bırınde hafızalı koltuk dıgerınde normal koltuk

cihanatasoy

New member
ben geçtiğimiz hafta aldım. hayatımda ilk defa kia sahibi oldum. ford, citroen, peugeot, vw, den sonra kia alayım dedim. proceed tip olarak çok güzel bi araba. arkası da gayet geniş. evli değilseniz tercih edilebilir. şu anda tek sıkıntım arabanın yakıtı, daha 3. depomdayım şu anda ort. yakıt tüketimim 7.8lt. onunda 7.2 belki 7lt lerekadar düşmesini bekliyorum. zira tuning box uygulaması yaptıracağım.
araç gayet güzel. 5 kapılı ceed den tek farkı elektrikli koltuk, birde gördüğüm kadarıyla ses sisteminde (5 kapılı versiyonlarda) bir bass arttırma menüsü var. ( normal olan ses ayar menüsü değil - ekstra) proceed de o yok. müzik sistemi olarak ses temiz ama basslar yeterli değil. (kişisel bakış açısı tabiki) bütçeniz içindeyse, tavsiye ederim.

deadgarden

New member
proceed gt gelmiş bu arada haberınız olsun:) 1.6 204 bg.