By_Cesar
Active member
Ben otomobil ve otomobil sporlarına meraklı, modifiye tutkunu biri olarak gerek sanal dünyada gerekse gerçek hayatta bu tür konularla mümkün olduğunca yakın ve alakalı olmaya çalışıyorum. Çeşitli markaların internet ortamında bir sürü paylaşım ve faaliyet alanı bulunmaktayken bizim ise üyesi olduğumuz forum sayfamız dışında bir kaç sitenin dışında pekte sosyal ve aktif olarak faaliyet gösteren bir yer yok.
Neyse konuyu fazla uzatmadan diğer markaların forumlarında bir çok kişinin aracının markasını veya logosunu taşıyan bir çok ürün satılmaktayken,bizde ise sticker ve anahtarlık dışında ürünümüz yok bildiğim kadarıyla.
Ben honda tutkunu olan ve bir tuning sayfasında ürün hazırlayıp satan bir arkadaşım vasıtası ile kendi araçlarımıza özel T-shit ve Polar vb ürünler hazırlatıp forumumuz üyelerine satışa sunmayı düşünüyorum
Yaptıracağım ürünlerden almak isteyen yada almayı düşünenler bu konu altında yorumlarını paylaşırlarsa bir ön çalışma yaparak nasıl bir şey istediğimiz logo-tasarım konusunda fikir alışverişinde bulunmak ve sonrasında kalıp hazırlanarak ürünlerimizin satışı için gerekli çalışmayı yapmak istiyorum.
Şimdiden herkese teşekkür eder mutlu günler dilerim.
Arkadaşımın hazırladığı ve Honda severler için satışa sunduğu bir kaç örnek paylaşıyorum.
Polar
Ekli dosyayı görüntüle 990
T-Shirt
Ekli dosyayı görüntüle 991