Kia ceed premium türkçe menü

akrepkral86

New member
Arkadaşlar 2014 model kia ceedlerde dijital bilgi ekranındaki tüm menüler türkçeymiş acaba serviste bir güncellemeyle benim aracada bunu yükletebilme şansım var mı?

c@n

Super Moderator
Bence yukletebilirsiniz.. Netice de degisen birsey yok aracta. Bir danisin bence..

TeamPASAOGLU

akrepkral86

New member
Birkaç servisle görüştüm bu konu hk ama Türkiye'de yazılım yüklenemiyormuş daha bence çok saçma diğer araçlarda vw grubunda mesela yazılım geldiği zaman araçlara yüklenebiliyor bu kia'nın Türkiyedeki işgüzarlığından bıktım artık aracımı çok sevmeme rağmen sırf bu yüzden bir dahaki aracım kesinlikle kia olmayacak.

c@n

Super Moderator
Birkaç servisle görüştüm bu konu hk ama Türkiye'de yazılım yüklenemiyormuş daha bence çok saçma diğer araçlarda vw grubunda mesela yazılım geldiği zaman araçlara yüklenebiliyor bu kia'nın Türkiyedeki işgüzarlığından bıktım artık aracımı çok sevmeme rağmen sırf bu yüzden bir dahaki aracım kesinlikle kia olmayacak.
ÇelikMotor'amesaj atın bence.. Size kesin yardımcı olurlar..

akrepkral86

New member
Çelik motorun yardımcı olacağını hiç zannetmiyorum servisin bana dediği Türkiye'ye gelmemiş daha yazılım neyse ben yinede mesaj çektim bakalım bana geri dönecekler mi

c@n

Super Moderator
Bende konunun takibindeyim, gelişme olursa buraya yazarım..