Kia Ceed Led Plaka Ampülü Sorunu

ozgur_tuna

New member
Arkadaşlar Merhaba;

Şu anda yaşadığım bir problemle ilgili sizlerden de bilgi almak istedim,

Aracımın plaka ampüllerini Photon marka led ampül ile değiştirdim. Aracı ilk çalıştırdığımda herhangi bir problem olmuyor fakat belli bir süre sonra ışıklar çakar gibi yanıp sönmeye başlıyor. Bugün Bostancı Oto Sanayi'de taktırdığım yere tekrar gittim, temassızlık olabilir dediler ve ampülleri biraz daha sıkıştırarak taktılar. Ustayla birlikte kontrol ettiğimizde herhangi bir problem yoktu fakat yola çıkıp şirkete geldiğimde sorunun tekrar ettiğini gördüm.

Daha sonra şirketten bir arkadaşımla birlikte aracı kontrol ederken, bagaj açma düğmesine bastığımızda lambaların söndüğünü gördük. yaklaşık 15-20 denememizin hepsinde bu durum tekrarladı. Nezaman tuşa bassak lambalar sönüyordu. Bu düğmenin lambalara nasıl bir etkisi olabilir? Ve düzeltilmesi için ne yapabilirim?

Aşağıya sorunla ilgili videoyu da ekliyorum.

Aynı durumu yaşayan varsa görüşlerinizi rica ediyorum

Herkese iyi Forumlar.

[video=youtube;dnbGJveU5HI]http://www.youtube.com/watch?v=dnbGJveU5HI&feature=youtu.be[/video]

Berkan

New member
yanıp sonmesini geçtim bence baska bir oalyda ledler fena parlak videoda bile üstten cekmene ragman stoplardan fazla göz yoruyor

Hasan

New member
Led isinip fazla akim cekiyor olabilir. Arka kapagi actiginda ayni hattan gidiyorsa akim dusecegi icin sonuyor olabilir. Led ler power led falanmi ?

ozgur_tuna

New member
Led isinip fazla akim cekiyor olabilir. Arka kapagi actiginda ayni hattan gidiyorsa akim dusecegi icin sonuyor olabilir. Led ler power led falanmi ?
Valla photon marka bi led ampul takti usta. Cok ta detayini bilmiyorum acikcasi

ozgur_tuna

New member
Valla photon marka bi led ampul takti usta. Cok ta detayini bilmiyorum acikcasi

dellobaltino

New member
benim bildiğim sadece led ampul takmakla olmuyor araya direnç falan da bağlanıyor. ondan olabilir

dellobaltino

New member
sen değiştiremezsin sanırım çünkü kablo kesilip direnç araya ek yapılıyor

ozgur_tuna

New member
Arkadaşlar Merhaba;

Son durumu sizlerle de paylaşmak istedim. Farklı bir ampul alıp taktım, şu anda sorunsuz kullanabiliyorum. Herhangi bir yanıp sönme yapmıyor. Muhtemelen önceki ampulde sorun vardı.

Şu anda taktığım ampul parlaklık olarak öncekine nazaran biraz daha düşük ama daha güzel durdu sanki :) Önceki aşırı parlak ve göz alıyordu.

Son halinin resmini de ekliyorum.

20141116_200503.jpg

admmlkc

New member
merhaba arkadaşlar

konunun yeri değildir kusura bakmayın lütfen

2011 ceed im var aracımın kumandayla açtığımda farların yanmasını istiyorum var mı bilgisi olan nasıl yapılabilir

teşekkür ederim...

admmlkc

New member
teşekükür ederim...

iletişime geçiyorum şimdi umarım dediğim uygulamayı karşılar..