Jant ve Lastik

kiaceedlive

New member
merhaba
ceed ailenize yeni katıdlım. daha önce kia rio kullanıyordum şimdi yeni ceed 1.4 live aldım üzerinde fabrika çıkışı 15 inç jant mevcut, ben çelik jant almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum,16 inçmi ideal olur 17 inç mi? şimdiden teşekkürler

alper_c

New member
Benim aracımda standart 17 jant var, 17 jantta süspansiyon bariz sertleşiyor, konforlu olsun derseniz 16 öneririm...

yalcin

New member
225 45 17 ebatları uygun olur diye düşünüyorum keza ceed in diğer versiyonlarında stock gelen ebat 17. 15den 17 ye tabiki biraz konfor kaybı olacak fakat aman aman bir sertlik hissetmezsin zamanlada alışırsın, yol tutuş inanılmaz şekilde iyileşecektir bilginiz olsun. aynı zamanda spor yayda öneririm.

ilhanmid

New member
Soru soran arkadaşlar facebooka yönlendirilecekse foruma ne gerek var o zaman...
facebook sayfasıda bu forma ait.insanlar facebook sayfasına cep telefonları sayesinde daha rahat heryerden herzaman ulaşabiliyor.bu forumlar eskisi kadar rağbet görmüyor.zaten son zamanlarda sorulan sorulara verilen cevaplar çok az.burda önemli olan soru sahibine en hızlı şekilde cevap verebilmek.

alper_c

New member
facebook sayfasıda bu forma ait.insanlar facebook sayfasına cep telefonları sayesinde daha rahat heryerden herzaman ulaşabiliyor.bu forumlar eskisi kadar rağbet görmüyor.zaten son zamanlarda sorulan sorulara verilen cevaplar çok az.burda önemli olan soru sahibine en hızlı şekilde cevap verebilmek.
Sizin gibi insanların foruma degil de farklı yerlere yönlendirmesi nedeniyle rağbet azalıyor olmasın? sizi dinlersek bu forumu kapatalım o zaman, bu durumu site yöneticileri görmüyor mu?

ilhanmid

New member
Sizin gibi insanların foruma degil de farklı yerlere yönlendirmesi nedeniyle rağbet azalıyor olmasın? sizi dinlersek bu forumu kapatalım o zaman, bu durumu site yöneticileri görmüyor mu?
ben forumu üzün süredir,takip ediyorum zaten rağbet yoktu. son zamanlarda yönlendirmeye başladım.çünkü sorulan sorulara cevap gelmiyordu.insanlar sorularına cevap bulsun ,farklı yerlere sapmasın diye YİNE BU FORUM A AİT,YİNE BU FORUMUN KURUCULARININ KURDUĞU facebook sayfasına yönlendiriyorum.buna bu kadar tepki göstermenize, FORUMUN YÖNETİCİLERİ BUNU GÖRMÜYORMU DİYE HAYKIRMANIZ ANLAM VEREMEDİM.

alper_c

New member
ben forumu üzün süredir,takip ediyorum zaten rağbet yoktu. son zamanlarda yönlendirmeye başladım.çünkü sorulan sorulara cevap gelmiyordu.insanlar sorularına cevap bulsun ,farklı yerlere sapmasın diye YİNE BU FORUM A AİT,YİNE BU FORUMUN KURUCULARININ KURDUĞU facebook sayfasına yönlendiriyorum.buna bu kadar tepki göstermenize, FORUMUN YÖNETİCİLERİ BUNU GÖRMÜYORMU DİYE HAYKIRMANIZ ANLAM VEREMEDİM.
Zaten rağbet yoksa sizde girmeyiniz, insanları siteden uzaklaştırmayınız..