Herkese merhabalar, uzun bir aradan sonra ancak fırsatım oldu araçla ilgili fotoğraflar göndermeye. Herkese kazasız günler diliyorum.
20 aralıkta tam vakti almıştım aracımı. Alır almaz;
Mar oto'da ilk bakımı yapıldı(430 TL) Araçta titreme var dedim. Yok dediler gönderdiler. Kendi ustamla kontrol ettik, çok dikkat edersen var dedi. Ara kontrol için başka bir servise gideceğim bakalım ne diyecekler.
Daha sonra iç-dış detaylı temizlik(250 TL)
Arka çift egzos çıkışı(650 TL)(mar oto fiyatı 1400 TL

Necvox navi + kamera (1600 TL) mecburen servis. Mar oto'ya güvenip gittim.Satış danışmanı üzerine basa basa çok memnun kalırsınız dedi. Bu arada Mar Opel'in satış şefinin aracılığıyla gitmiştim. Sağolsunlar kontrol etmeden aracı teslim ettiler, bluetooth mikrofon çalışmadı. Gidip söylediğimde o zaman ki servis şefi ukelalık yapıp telefon 'dan kaynaklanabilir dedi. Kontrol edildiğinde bağlantı kablolarındanmış, neyse olabilir dedik aldım arabayı acelem olduğundan işe gittim. park ederken fark ettim ki kamera çalışmıyor. hoop ertesi gün tekrar aynı yerdeyim

Teşekkürler KIA servis ağı!!!!
Kapı altı logo(70 TL) servis necvox 'u takarken ücret almadı sağolsunlar. ama montajı yapan arkadaştan mı yoksa üründen mi anlamadım olduğu yerde logo dönüyor

neyse onun içinde bir elektrikçi bulacağız artık. kendim sökmek isterdim ama ne olur ne olmaz. Fanatik taraftar değilim ama kia'nın reklamanı da her yere yapmak istemedim
ve Chiptunning 700 TL. Cerato kullandıktan sonra gerekliydi,performans artışını çok limitlere yükseltmeden yaptırdım. Chiptunning'i maslak sanayii de kia servisten araç getiren dahi olduğu işinin uzmanına yaptırdım. İsimi reklam olmasın diye veremedim.
Eco Performans'ta cihazla ilgili sorun olduğundan yaptıramadım.
Bir sonraki hedef; araç iç- dışını komple premium temizletip(500 TL), hiç yerinden oynatmadan komple şeffaf folyo kaplatmak.
Şeffaf folyo'yu çeşitli çalı, dal, taş veya birçok çiziğe karşı korumak için yapıyorum. Lokal olarak yaptırmak istedim ama nereyi yaptırmazsak orası çizileceğinden dolayı komple yaptıracağım. Fiyat biraz değil bayağı tuzlu ama arabama baktımı için rahat olsun istiyorum. piyasadaki folyolardan daha farklı ve direk yurtdışından ithal.2600 TL
Folyo çeşitlerini ve plasti dip çok araştırdım. Folyolar'da kalınlık ve işçilik önemli. Folyo'dan sonra araca baktığınızda dalgalanma olmamalı, plasti dip ise püskürtmeli yapılıyor. Kir tutması yüksek olduğundan dolayı zamanla yapışan kir çıkmadığından kazımak istediğinizde yaptığınız plasti dip çıkıyor 1500 TL fiyat aldım. Oracal kaplama içinse 1600 TL fiyat aldım. Almanya'dan ithal başka bir ürün içinse 2600 TL fiyat aldım. Bu kadar pahalıya yaptırmamın sebebi araba piyasasında olan arkadaşımın önerisi. Kendisi benim gibi bu konularda titiz olduğundan önerileri önemli.
Biraz uzun oldu, Elim'den geldiğince ve dilim döndüğünce buralarda olacağım.
Saygılarımla.
Bi de "lütfen dönüş yapmadan önce sinyal kolunu uygun yöne kullanınız"