İstanbul'dan Herkese Merhaba

barisaykan

New member
1.- Barış Aykan
2.- Yaşınız: 35
3.- Aracınız (Marka ve modeli): ceed 2012 concept plus
4.- Mesleğiniz: Finans
5.- Siteyi nereden duydunuz: Araç hakkında bilgi ararken internetten
6.- Burcunuz: Başak
7.- Taraftarı olduğunuz takım: TRABZONSPOR
8.- Yaşadıgı şehir / semt : iSTANBUL Ataşehir
9.- Hobileriniz: Oyun konsolları ve Teknoloji
10.- Kan Grubunuz: 0 rh +

Merhabalar

Siteyi internetten araç hakkında bilinmeyen özellik taraması yaparken buldum :) 2009 focus manuel kullanıcısıydım ve aracı 3500 km de aldım beni tek üzen şey yakıt sarfiyatı 8.1 den bir türlü aşşağı inmedi şu an araç 9250 km de eco modda kullandığım halde sarfiyat hala aynı. araç otomatik çok keyifli ama benim de takıldığım şeyler mesela cam kaldırma olmaması ve sarfiyatın böyle devam edicek olma düşüncesi :) umarım forumda araç hakkında daha bilgili arkadaşlardan çok şeyler öğrenirim.Bugün araçta sesli komutun olduğunu öğrenmem gibi. Herkese İyi forumlar dilerim

rayen

Super Moderator
Hoşgeldiniz.

Serkan OĞUZ

New member
Hoşgeldiniz keyifli forumlar. Her araç gibi bizim araçlarında ufak tefek eksikleri yok değil ama artıları eksiklerini örtecek kadar güzel araçlar. Cam kaldırma çözümü modul takmak sureti ile çözülüyor, yakıt konusu ise değişken bir durum. Bu konu ile ilgili forumda çok detaylı konular mevcut.Eco modu ise şahsımca bana göre anlamsız ve işe yaramayan bir özellik.Kısmen faydası vardır belki ama gözle görülür bir düşüş görmedim.

barisaykan

New member
hoşbulduk

Hoşgeldiniz keyifli forumlar. Her araç gibi bizim araçlarında ufak tefek eksikleri yok değil ama artıları eksiklerini örtecek kadar güzel araçlar. Cam kaldırma çözümü modul takmak sureti ile çözülüyor, yakıt konusu ise değişken bir durum. Bu konu ile ilgili forumda çok detaylı konular mevcut.Eco modu ise şahsımca bana göre anlamsız ve işe yaramayan bir özellik.Kısmen faydası vardır belki ama gözle görülür bir düşüş görmedim.
Eco modunu kullanmaktan inanın bende vazgeçtim