Hüseyin hoca tanıtım

Hüseyin hoca

New member
Üye Tanıtım Bilgi Formu;

1.- Adınız, Soyadınız:Hüseyin ALTINSOY
2.- Yaşınız:44
3.- Aracınız (Marka ve modeli):Ceed concept Plus 2013
4.- Mesleğiniz:Ekonomist-TRAFIK VE DIREKSIYON USTAÖĞRETİCİSİ
5.- Siteyi nereden duydunuz:internet forum
6.- Burcunuz:Koç
7.- Taraftarı olduğunuz takım:GALATASARAY
8.- Yaşadıgı şehir / semt :ANKARA-AYRANCI
9.- Hobileriniz OTOMOBIL BİSİKLET SPOR
10.- Kan Grubunuz: ORHPOZİTİF

Hüseyin hoca

New member
Ceedclubtr üyeleri merhaba hepinize selamlarımı yolluyorum.Sayın üyeler benim aracım 2013 model dizel otomatik 9000 kmde tüketim değerlerim çok yüksek.Uzun yolda 7 ler civarı şehiriçi 8.5-9.5 civarı.opal bayine dün aracı götürdüm kontrol ettiler bir sorun yok sistemde dediler.Bugün tesadüfen ceed sw concept 2013 sahibiyle konuştum Ankara necatibey caddesinde şu an ibrede ortalama tüketim ne dedim 6.4 dedi.şehir dışı 4.6 oluyor dedi. Aldığımdan beri değerler yakın dedi.Aracı13000 kadeymiş kafayı yiyeceğim.opal serviste Levent bey 15000 km sonra ki bakımdansonra düzeltebilir tüketiminiz düşer diyor.Hayır ben ilk defa araç kullanmıyorum özellikle dizel çok araç kullandım.Sizlerin önerilerini bekliyorum.program mı arttırsak acaba... Selamlar Hüseyin hoca

burhan

New member
Hüseyin bey öncelikle aracınızı iyi günlerde kullanın aynı aracactan kullanıyorum ve su anda 100 KM / 9,00 L göstriyor daha onceden bu oran 9,5 -10 gibiydi yavaş yavaş düşürdüm en düşük 8,2 yi gördüm sehir içi o da evt araç fazla yakıyor ama ben sert kullanıcıyım eco modunu kullandınız mı ? etki eder mi etmez mi o ayrı konu belki işe yarıyabilir.

inimicus

New member
Hocam hoş geldiniz. Bir iki sorum var durumu tam olarak anlamak için: öncelikle nasıl bir güzergahta ve ne kadar ortalama hızla gidip geliyorsunuz? Dur-kalk var mı? Trafik tıkalı mı olur? gibi sorulara yanıtınız çoğunlukla "evet" ise şehiriçi tüketimi normal derim. Ancak şehir dışında 7 olması bir garip geldi bana. Sürekli kök gaz gitseniz o civarda çıkar. Diğer sorum ise o concept sw'li arkadaş manuel vites bir araca sahip herhalde değil mi? Otomatik için biraz fazla düşük olur o rakamlar.

Hüseyin hoca

New member
Mutlu bey şehiriçi kullanımımız ayrancıdan Eskişehir yolundaki halk bank genel müdürlüğü arası genelde buna ilave çayyolu ortalaması en son8.5lt oldu.trafik sıkışıklığı sadece dönüşte oluyor.Aracı ilk aldığımda şehirdışı değerim Ankara İstanbul arası tam gaz 9 ltdi.bayramda Anamur'a gideceğim merak ediyorum dağ yollarından ne yakacak.şehiriçinde genelde eşim kullanıyor eco tuşunda açık.Concept sw li arkadaşın aracına dikkat etmedim muhtemelen manueldir.ilginize tşk Anamur dönüşü değerleri hız ve mesafe olarak ölçeceğim.Ama düz yolda 80 km hızla cruıze açık en düşük anlık tüketimim 5.3 ------120 km hızda 7.5----140 üzeri 9.5 yokuşda 11 - 13 arası anlık değerler 3-5 kimlik değerler ....selamlar

Hüseyin hoca

New member
Burhan bey şehiriçi şehirdışı ortalamam en son 8.5 Lt.eco modu açık değeri.şehiriçi şehirdışı dememde ki sebebi siz istanbuldan tahmin edersiniz.Çok yoğun trafik yok çevre yolları tahsil değerler.bayram tatilinde Ankara Anamur yapacağım değerleri karşılaştırırız.Arkadaşımın 2010 Toyota corollasıyla Eskişehir'e gidip geldik hep ben kullandım 130 180 km hızla ortalaması 5.2 yi geçmedi.bizimki otomatik yüzde 20 yaksın.6lı değerler olsun.ben şehirdışı 7 den az yakmadım.selamlar

Snaan

New member
öncelikle hoşgeldiniz. sorununuz için de şunu diyebilirim. muhtemelen sorduğunuz araç manueldir. ve bu aracın manuel ile otomatiği arasında yakıt çok oynuyor. konforu ve sorunsuzluğu öne çıkaran eski tip şanzıman olduğu için şimdiki otomatikler gibi az yakmaz. 8 9 litre değerleri normal değerler. benim kendi aracım da manuel şanzımanlı. dün yakıt tüketimini sıfırlayıp istanbul avrupa yakasından anadolu yakasına yoğun trafikte 2.5 saatte geçtim ortalama tüketimim 6.4 litre. tabii bacağım da halen ağrıyor o ayrı mesele :)

babıesrar

New member
Hüseyin bey hoşgeldiniz.aracınız hayırlı olsun. Mutlu abiye katılıyorum. Şehir içi normal ceed at böyle maalesef. Fakat şehirdışında bi tuhaflık var. aynı araçla ist-bingöl otoban sürekli 160 180 diğer yollarda 140 150 civarıyla 7.5 görmüştüm. bingölden elazığa ki çok rampa ve viraj içerir ısınmış motorla 5.2lt ortalamayı 85 ortalama hızla gördüm. max 100 110la .120ye çıkınca 5.5 oluyor.

c@n

Super Moderator
Sehir ici degerler malesef dogru... dizel otomatik bir araca gore cok yakiyor... sehir disi degeriniz ise cok fazla... sehir disinda duz otomatik farki cok ama cok az, hatta ayni diyebilirim...

Sent from my GT-N8005 using Tapatalk 4

deadgarden

New member
benmki eski kasa 4 vitesli ceed. şehir dışında 110-120 6.4. şehir içi evet 8-9 litre.