Herkese Merhaba

quick

New member
Merhabalar... İsmim Anıl... Kurtköy'de oturuyorum, yeni evlendim. 25 yaşındayım.
Aracım 2007 Audi A3 1.6 otomatik 102 Beygir İç-dış Sline... ceed'i araştırıyordum burayı buldum hoşuma gitti...
bilen bilir bendeki araç fazlasıyla yakıt konusunda acımasız :) kendime en düşük 2012 model otomatik dizel beyaz renkte ceed bakıyorum ekonomik olacağını düşündüğüm için, inşallah yakın zamanda aranıza yeni aracımla katılabilirim hepinize selamlar

Gear

New member
Hoş geldin kardeşim

fenci

New member
hoş geldiniz. Bizim Burada Belediyede bir arkadaşımızda var aradığınız araç. Temiz ve bakımlıydı, İletişime geçebilirsiniz. İsterseniz tel no veririm.

quick

New member
hoş geldiniz. Bizim Burada Belediyede bir arkadaşımızda var aradığınız araç. Temiz ve bakımlıydı, İletişime geçebilirsiniz. İsterseniz tel no veririm.
Aziz abi merhaba sana birkaç soru sormak istiyorum bu araçların (dizel ve otomatik) yakıt durumu nedir? ne kadar yakıyor bilgilendirirseniz sevinirim

fenci

New member
Anılcım, Benimki manuel, 5,2 ile 6 arası değişken yakıyor. oTOMATİKLER DE, 1.5 ile 2 litre civarı bizden fazla yakıyor.