güzergahlar üzerine tavsiyeleriniz?

babıesrar

New member
Arkadaşlar cumartesi gününden itibaren tunceli üzeri erzincana çıkıp oradan kuzeye yöneleceğim inşaallah. Hanımla bi orta ve doğu karadeniz yapalım diyoruz. önceden buralarda direksiyon sallamış yolları iyi bilen arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Bi de samsun trabzon rize ordu giresun.. dolaylarında görülmezse olmaz diyebileceğiniz nerelere gitmeliyim?Yardımlarınızı bekliyorum :)

berkan1981

New member
Arkadaslar bende bu pazar sabah muglaya yalikavak a gidicem en kisa guzergah ve nerelerde radar vardir.

ahmymn

New member
Arkadaslar bende bu pazar sabah muglaya yalikavak a gidicem en kisa guzergah ve nerelerde radar vardir.
En kısa ve ideal yol, İzmir üzerinden geçeceğin ( Bursa, Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın Otobandan Söke çıkışından çıkacağın...) güzergah. Benim bildiğim izmirden sonra en az( otobanda 1 tane) 4 radar var:) manisa-izmir arası 1, akhisar manisa arasında da 1...Hatırladıklarım bunlar. Detaylı olarak yerlerini de söyleyebilirim. İzmir bodrum arasında yer alan radarların yeri pek değişmiyor:)
Kazasız belasız yolculuklar...

babıesrar

New member
Eyvallah berkay not aldım :D ramazan başlamadan dönmüş olacağız inşaallah

berkan1981

New member
arkadasım tam olarak yerlerını soylersen cok makbule gecersın;) gecende yedım radarda 243 lıra odedım bır daha aynı seyi yasamak ıstemıyorum;)

ahmymn

New member
İzmir-Manisa Yolu'nda Süreyya Mesire Yeri'nin civarında her iki yönde sabit radar; hız sınırı 110 km/h. (Gri Renault 19 vardı, Beyaz Renault Clio .)
İzmir-Manisa Yolu'nda Sabuncubeli ile Çiçekliköy arasında gezici radar; İzmirden sonra otobanda, hareketli radar var. Ama onun model ve rengini sürekli değiştiriyorlar. Ve otoban girişinden, gişeleri geçtikten sonra ki gaziemir çıkışına kadar sürekli hareket halinde oluyor.
Söke çıkışından çıkar çıkmaz otobandan, devlet yoluna bağlanırken hafif bir rampa var, onun altında oluyor bir diğeri genellikle...Eğer orada yoksa outlet mağazaların düzlüğünde duruyordur muhakkak.
Bafa Gölünü geçtikten sonra da ilk yerleşim yerine gelirken veya çıkışında da oluyor...
Milastan döndükten sonra rampadan aşağı sallandığında düzlükte olabiliyor hatta şaşırtmalı radar yapıyorlar, belli aralıklarla arka arkaya 2 tane :)) güvercinlik ile bodrum arasında yolun sağ tarafında çam ağaçlarının olduğu bir yol başlayacak o alanda % 100 oluyor gündüz :)
Yani milastan döndükte sonra 100ü geçmeni tavsiye etmem;)

berkan1981

New member
kardeş maşallah hafiye gibisin :D çok teşekkur ederım 10 numara bir palaşım oldu :)

nihilist_deniz

New member
trabzon deyince sümela manastırı atatürk köşkü ve uzungöl vede akçabat köfte cemil ustadan yemelisin rize deyince ayder yaylası. Sahil yolu çok güzel bir yandan ormanlar bir yandan karadeniz. Ben sahil yolunda sürmekten büyük keyif alıyorum. Şimdiden hayırlı yolculuklar

babıesrar

New member
trabzon deyince sümela manastırı atatürk köşkü ve uzungöl vede akçabat köfte cemil ustadan yemelisin rize deyince ayder yaylası. Sahil yolu çok güzel bir yandan ormanlar bir yandan karadeniz. Ben sahil yolunda sürmekten büyük keyif alıyorum. Şimdiden hayırlı yolculuklar
Eyvallah aydın . çok teşekkür ederim