akenatons
New member
Arkadaşlar Merhaba. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var. Almanya'ya yurtdışına gidecek bir yakınım vasıtasıyla foto mak. almak istiyorum. Ben istediğim özellikleri belirledim ancak web de aradığımı bulamadım.
1- Kompakt sınıfta bir makina istiyorum. Bunun sebebi maddi değil. Fotoğrafçılığa çok meraklı olmayıp sadece anı fotoları çeken biriyim. Dolayısıyla DSLR makinalar bana biraz hantal geliyor ve envayi çeşit ayar yapmak istemiyorum.
2-Gece çekimlerinin iyi olması gerekiyor. Fotoğrafçılar arasında gürültülü diye tabir edilen tipte gece resimleri çekmemeli cihaz.
3-Mega piksel takıntım yok, şu anda kullandığım 7 yıllık ve 5 mp lik HP Photosmart makinamdan o kadar memnundum ki, daha önce İngiltere'den getirttiğim Samsung marka 12 mp lik makinanın çekimlerini daha başarısız bulup gitti gidiyordan satmıştım.
4-Li-ion pil olmassa olmaz benim için. Şarjlı pillerle uğraşmaktan gına geldi.
5-Parası önemli değil.
6-Video çekim performansı önemli değil.
7-Optik zoom 10x ve üzeri tercih sebebidir.
1- Kompakt sınıfta bir makina istiyorum. Bunun sebebi maddi değil. Fotoğrafçılığa çok meraklı olmayıp sadece anı fotoları çeken biriyim. Dolayısıyla DSLR makinalar bana biraz hantal geliyor ve envayi çeşit ayar yapmak istemiyorum.
2-Gece çekimlerinin iyi olması gerekiyor. Fotoğrafçılar arasında gürültülü diye tabir edilen tipte gece resimleri çekmemeli cihaz.
3-Mega piksel takıntım yok, şu anda kullandığım 7 yıllık ve 5 mp lik HP Photosmart makinamdan o kadar memnundum ki, daha önce İngiltere'den getirttiğim Samsung marka 12 mp lik makinanın çekimlerini daha başarısız bulup gitti gidiyordan satmıştım.
4-Li-ion pil olmassa olmaz benim için. Şarjlı pillerle uğraşmaktan gına geldi.
5-Parası önemli değil.
6-Video çekim performansı önemli değil.
7-Optik zoom 10x ve üzeri tercih sebebidir.