Egzos dan çıkan siyah duman

musafa

New member
Selamlar,
Arkadaşlar ,2012 model pro ceed aldım.Aracım 3500 devirden sonra sanki uçuyor.Eski sahibine ulaşamıyorum.Bu araca bişey yaptırmış galiba.Birkaç gündür forumlardan öğrendiğim kadarıyla hızlı gitmesi için yazılım yüklemişler galiba.Bu araçtaki sorunum, 3500 devirden sonra egzosdan kurum atıyor.Servise götürdüm, oksijen sensörü arızalı dediler,değiştirdiler ama kurum atmaya devam etti.Sonra aracın konvektörü yok dediler ve bu beni tatmin etmedi.Egzoscuya götürdüğümde ise konvettörü ufaltılmış ve aracın alt kısmına konmuş dediler.Konu hakkında bilgisi olan veya bu aracı nereye-kime baktırabileceğim konusunda fikiri olan varmı?

alperky5054

New member
Aracinizda yazilim var buyuk ihtimalle ve kat iptali mevcut sanirsam ve egsozdaki susturucular suruyomu yerinde yoksa orta susturucu iptalde olablir duman atmasinin sebebi bunlardan olablir.

musafa

New member
Öncelikle teşekkür ederim.
Tanıdığınız veya bildiğiniz, bu sistemden iyi anlayan birimi varmı?

alperky5054

New member
0542 606 93 91 benim numaram arayin size yardimci olmaya calisirim bildigim bi yer var ve yazilimi orda aticam gercekten araca ve size cok deger veren kisiler.

Srhn

New member
Aldiğiniz aracın plakası yada fotografı varmı belki forumdan bi tanıyan çıkar eski araç sahibini ordan ulasmayada çalısabılırsınız

alperky5054

New member
Buyuk ihtimal ile orta susturucu yok dim pipe da olablir yazilim granti var dedigibe gore arkdsin.