Doğru seçim Yeni cee'd ve Mutluluk

Coniberberov

New member
Arkadaşlar Merhaba,

Aşağıda kısa bir tanıtım verip aranıza katılmaktan ne kadar memnun olduğumu dile getirmek isterim.

1.-
Adınız, Soyadınız: Rasim DEĞİRMENCİ
2.- Yaşınız: 41
3.- Aracınız (Marka ve modeli): cee'd PREMIUM 2013 Beyaz
4.- Mesleğiniz: Makina Müh.
5.- Siteyi nereden duydunuz: Google
6.- Burcunuz: Boğa
7.- Taraftarı olduğunuz takım: BJK
8.- Yaşadıgı şehir / semt : Kartal
9.- Hobileriniz: Klasik Araçlar
10.- Kan Grubunuz: A Rh(+)

cee'd öykümüze gelince kısaca şöyle başladı.

Yaklaşık iki hafta önce 125K ye gelen focus Titanium X aracımı her ne kadar mutlu bir beraberliğimiz olsada son günlerdeki İstanbul yollarındaki şantiye havası nedeni ile sürüşün çileden çıkartması ve sol ayağımın çektikleri nedeni ile otomatik bir dizel arayışında en iyi alternatifi seömeye çalışıyordum.

Çok alakasız gelebilir ama yeni cee'd e kadar S60 ve Jetta gibi sedanlara bakınıyordum.
Volvo'nun anlaşılamaz 100K ya yaklaşan fiyatı ve VW nin ukala ve tok satıcılılarının tavrından sonra vereceğim paranın hakkını alacağım bir araç aradım.
Tesadüfen gördüğünm cee'd in duruşundaki cazibeyi bir de yakından incelemek için gittiğim yakınımdaki Tekkar Otoya gittikten 1 saat sonra araçı aldığımı satıcıya söyledim. Sanıyorum arkadaşımızın en kolay satışı olmuştur.:)

Yaklaşık 25 yıldır araç kullandığım için ne istediğimi ve ne bulduğumu görmek benim için çok kolay oldu.
Açıkçası ağırlıklı olarak şehir içi ve belirli dönemlerde şehir dışı seyahatlerim olduğu için sürücü konforu ön planda olan premium versiyonu tercih ettim.

Otomatiğin yakıt sarfiyatının yaklaşık 1lt fazlalığı verdiği konfora karşılık göz ardı edilebilir kanısına vardım.

Birkaç anektot ile konuyu renklendirip şimdilik Merhaba demekle yetineceğim. Ama tüm arkadaşlarımıza bilgi ve tecrübe aktarımına açık olduğumu belirtmek isterim.

1. Yılların Renault Ustası Mustafa kardeşimin hastalık derecesindeki Renault Megane Sempatisinin; (aracı test edip, 1 saat kadar inceledikten sonra bulduğu tek eksikliğin Motor kaputu piston kaldırıcı eksikliği ) Hayranlıkla detay işçilik yol tutuş ve konfor nedeni ile bir anda dibe vurması..

2. Honda satış müdürü, VW servis müdürü ve Citroen servis Sahibi arkadaşlarımızın bir yemekte ne yapacağız bu cee'd ile demesiyle..

cee'd alınır, binilir, kıskananlar çatlatılır...

Sevgilerimle.

berkural34

New member
Hosgeldiniz , yeni araciniz hayirli ugurlu olsun . Allah kaza bela vermesin .

babıesrar

New member
Hoşgeldiniz. Açıkçası bu kadar hoş bi giriş yapan olmamıştı. Özellikle son iki madde hakkaten çok keyifli. Bu arada 2. madde aynen öyle mi oldu yoksa küçük bi mizah örneği mi? Aracınız hayırlı olsun

Coniberberov

New member
Teşekkür ederim arkadaşlar. Garantisi biten DGS lerin sorunlarını aman patırtı çıkması diye sessiz sedasız gideriyoruz diyen etten tırnaktan bir arkadaşımız var. :)

Ardylm

New member
Hoşgeldiniz keyifli bir merhaba olmuş keyifli ve aktif forumlar dilerim :)

nihilist_deniz

New member
Ynt: Doğru seçim Yeni cee'd ve Mutluluk

Ceed bulunduğu her ortamda fark yaratıyor.. Bu arada foruma hoş geldiniz. Yeni aracınızı kazasız belasız ve nazarsız kullanmanız dileğiyle..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Srhn

New member
Hoşgeldiniz yeni aracınız hayırlı olsun keyifli ve aktif forumlar dilerim

akenatons

New member
Rasim Bey aramıza hoşgeldiniz.

Aracınız hayırlı uğurlu olsun. Çok mantıklı bir seçim yapmışsınız. Sizin de belirttiğiniz gibi, 1 lt civarında daha fazla yakıt tüketimi doğrudur. Hatta 1,5 lt bile olabilir. Ancak 35 derece rampada bile gönül rahatlığılya gaza basarsınız araç banamısın demez, triptroniklerde olduğu gibi yanık kokusu almazsınız, satıcılar diğer markalara kıyasla kesinlikle ilgilidir.

Her şeyden önemlisi aracınızın tam 5 yıl garantisi var. Garantiden ECU ve Turbosu değişmiş biri olarak şunu da söyleyebilirim ki diğer markalarda aracınızın garanti kapsamında olmasının da önemi yoktur, çünkü her sıkıntıda ya kullanıcı hatası derler, ya da bunda bişey yok diyerek sizi gönderirler.

Yaklaşık 3 yıldır Ceed kullanan ve aynı aracı uzun süre kullanmaktan sıkılan biri olarak (ki bendeki eski kasa) fiyat/performans anlamında bu aracın yanına yaklaşan marka model göremedim. Bu sebeple de hâla aynı aracı kullanıyorum.

İçiniz rahat olsun çok iyi bir seçim yapmışsınız.

Güle güle kullanın aracınızı.

ahmymn

New member
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle... Allah kazasız belasız günler nasip etsin. Keyifli ve aktif forumlar

deadgarden

New member
hoşgeldiniz. yenı ceed iniz hayırlı olsun. imkanınız varken premium modelini almakla doğru bi karar vermişsiniz. siz boşverın kia mı aldın dıyenlere. kıskananlar çatlasın. :)

c@n

Super Moderator
Hosgeldiniz... yeni araciniz hayirli olsun...

TeamPASAOGLU

maximous

New member
Hoşgeldiniz. Bence de 10 numara 5 yıldız bir tercih olmuş :)

ceronimo1978

New member
Hoşgeldiniz, klasik üye tanıtımının ötesinde bir giriş olmuş. Umarım izlenimlerinizle aractan daha da keyif alırsınız. 2011'de proceed sonrasındada ceed consept plus kullanıyorum.Şu ana kadar kronik bir sorunsal olmadı, forumdaki arkadaşlarda sağolsunlar çok ilgili ve alakalılar. Servis olarakta hep eresin topkapıyı tercşh ettim. Forever Kia ceed diyebilirim. Merakla gt'yi bekliyorum demedende edemeyeceğim.

Selamlar saygılar

hoşgeldiniz keyifli forumlar
aracınız hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın.....

rayen

Super Moderator
Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.