J Josefsalvatini Guest 24 May 2011 #1 http://www.youtube.com/watch?v=YvL6jGeINHM#ws 0-100 12.5 sn klima kapalı manuel sport modu acık
c@n Super Moderator Katılım 15 May 2011 Mesajlar 9,293 Tepkime puanı 515 Puanları 0 Yaş 47 Konum Kadıköy 24 May 2011 #2 Ynt: citroen c5 1.6 ehdi nam ı diğer eşşek Harbiden essekmis.... Abi kusura bakma sana geri donemedim sana, aksama kadar toplantidaydim.... Sonra aradim ama herhalde ucaktaydin...
Ynt: citroen c5 1.6 ehdi nam ı diğer eşşek Harbiden essekmis.... Abi kusura bakma sana geri donemedim sana, aksama kadar toplantidaydim.... Sonra aradim ama herhalde ucaktaydin...
J Josefsalvatini Guest 24 May 2011 #3 Ynt: citroen c5 1.6 ehdi nam ı diğer eşşek sorun degıl ınınce aradım duymadın herhalde avıs e bı fırca kaydım bunu bana neden verdınız dıye deseydıler boyle 3.16 alırdım bmw sevmıyom dıye almadım baskada araba yoktu keske ceed alsaydım
Ynt: citroen c5 1.6 ehdi nam ı diğer eşşek sorun degıl ınınce aradım duymadın herhalde avıs e bı fırca kaydım bunu bana neden verdınız dıye deseydıler boyle 3.16 alırdım bmw sevmıyom dıye almadım baskada araba yoktu keske ceed alsaydım
J Josefsalvatini Guest 24 May 2011 #4 Ynt: citroen c5 1.6 ehdi nam ı diğer eşşek vıtes gecıslerınde acayıp sallıyor sallantı o vıdeoda