Ceed'e perde alalım diyenler buyursunlar.

akenatons

New member
Arkadaşlar malum yaz geldi. Araçlarda yolculuk yapmak her ne kadar klima sayesinde bir nebze olsun rahat olsa da arka taraftaki yolcular için 2 sorun mevcut.

Birincisi, ceedlerimizde (hatta yeni kasalarda bile) arka taraf için ek havalandırma kanalları mevcut değil. Bunun için yapabilecek birşeyimiz mevcut değil. Ben ikinci kısımla ilgili sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

İkinci sorun ise arka tarafta seyahat eden yolcular özellikle çocuklar, yan açılardan gelen güneş ışığından rahatsız olabiliyor. İşte bu noktada bazı arkadaşlar film yaptırsalarda trafik polisleri ile sorun yaşama riskini de üstlenmiş oluyoruz.

İkinci çözüm ise perde. Piyasada 3-5 TL ye satılan perdeler sıkıntıya pek çare olmuyor. Öncelikle camın tamamını kapamıyor. Vantuzlar güneşten deforme oluyor. Son olarak da cama yapıştırdıldığı için arka camı açmak mümkün olmuyor.

Ben de bizim araçlara göre perde var mı diye bakınırken altta linkini verdiğim ürünü gördüm.

http://www.hepsiburada.com/liste/automix-kia-ceed-hb-araca-ozel-perde-2010-2011-32-cam/productDetails.aspx?productId=otsv1000900008158&categoryId=20045297&SKU=OTSV1000900008158

Bu ürün arka cam, yan camlar ve kelebek camlar için toplamda 5 parça olarak geliyor. Montaj oldukça basit. Ancak 7-8 dakikanızı alır. Arka cam perdesi ise biraz eğip bükmeyle herhangi bir aparat olmaksızın tamamen oturuyor.

Ürünün birinci avantajı öncelikle ceedlerin cam ölçüsüne göre birebir yapılması. ikincisi, ürün cama değil kapı içine takılan küçük plastik tutaçlarla takıldığı için arka camı seyahat esnasında açmanız mümkün oluyor. Son olarak resimlerde de göründüğü gibi sanki film çekmişsiniz izlenimi yaratıyor. Ama polis durdurursa da sıkıntı yok :) :)

c@n

Super Moderator
Hayirli olsun.... guzel olmus....

Sent from my Galaxy Nexus using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

zerogravity

New member
Hayırlı olsun, bende taktirtmistim, kullanışlı bı ürün...

Ynt: Ceed'e perde alalım diyenler buyursunlar.

hayırlı olsun güle güle kullan