ceed yakıt

MUSTAFA22

New member
Herkese iyi akşamlar ben 15 gün önce 2015 ceed aldim 15000 km de ama yakit ortalamasi 7-8 lt den aşaği hiç düşüremedim acaba düşermi yoksa yakitlar sürekli böylemi. Birde sabah soğukta çaliştirmada tikirti sesi geliyo serviste baktilar şanziman kendini yağlayana kadar bunu yapar dedi kronik ariza dedi çözüm daha geliştirilmedi dediler böyle sorun yaşayan varmi benden başka. Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

barisince

New member
Merhaba. Aracınız hayırlı olsun. Benim aracım da bu aralar fazla yakmaya başladı. 25.000 km'de. Motorda ki cızırtı sesi volandan kaynaklı ve kronik bir sorun. Çelik motor konuyla ilgili güncellenmiş volan üretiyor ve servislere göndermeye başlıyor. Benim aracımda şuan serviste,direksiyon eps'si değişti fakat güncellenmiş volan 15-20 gün sonra gelecekmiş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

MUSTAFA22

New member
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler ama bana servis volant falan demedi acaba daha buraya bilgi gelmedimi birde Arada çalıçtırırken direksiyonu düz konuma getirin diye yazı çıkıyo eps dediğiniz şey onunlamı alakalı acaba

Berkan

New member
soguklarda kısa mesafede + kış lastiğide varsa hatta üstüne birde otomatik vitesseniz bence gayet normal