B Berke New member Katılım 24 Mar 2014 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 27 Mar 2014 #1 Arkadaşlar aracı ilk aldığım zamanlarda usb girişine telefonu bağlayarak sorunsuz muzik dinleyebiliyordum fakat bu gün media bölümünden error verdi.Daha önce başına gelen oldu mu? Çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar aracı ilk aldığım zamanlarda usb girişine telefonu bağlayarak sorunsuz muzik dinleyebiliyordum fakat bu gün media bölümünden error verdi.Daha önce başına gelen oldu mu? Çözümü nedir yardımcı olursanız sevinirim
M memir New member Katılım 1 Şub 2013 Mesajlar 16 Tepkime puanı 2 Puanları 0 27 Mar 2014 #2 aynen benim usb aynı komple sistem sökülüp servise gönderilecekmiş yani en az 20 gün orta konsol açık :)
aynen benim usb aynı komple sistem sökülüp servise gönderilecekmiş yani en az 20 gün orta konsol açık :)
Bocek06 New member Katılım 14 Ağu 2011 Mesajlar 317 Tepkime puanı 23 Puanları 0 Yaş 38 Konum Ankara 27 Mar 2014 #3 Sistemi fabrika ayarlarına dondurup tekrar deneyebilirsin. Yada serviste yazılımı yeniden yüklet. Çözüm olacaktır.
Sistemi fabrika ayarlarına dondurup tekrar deneyebilirsin. Yada serviste yazılımı yeniden yüklet. Çözüm olacaktır.