cee'd PREMIUM ile Yeni pro_cee'd PREMIUM arasındaki farklar nelerdir?

ercankoksel

New member
Arkadaşlar merhaba,
başlıkta belirttiğim gibi cee'd PREMIUM ile Yeni pro_cee'd PREMIUM arasındaki farklar nelerdir? pro ceed 3 kapı bildiğim kadarı ile.. Fiyat farkı da yaklaşık 900 TL.Konu hakkında bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Yıl sonuna ceed premium almayı düşünüyorum ama pro ceed in tampon farklı,buz küpü sis farları cezbetmiyor değil :)

İyi forumlar..

mes

New member
Buz küpü gündüz farları proceed gt de var. Proceed gt benzinli turbo motor 205 beygir gücünde. Premiumdan ekstra olarak direksiyon ve koltuk ısıtma olması lazım. Proceed dizel premiumun hatchback olandan ekstrası yok yanılmıyorsam. Gt de led gündüz farlarını buz küpü şeklinde yapmışlar, sis farları buz küpünün altında,arka stoplar led ve çok şık bir görünümü var. Keza arka sisler de küp şeklinde

ercankoksel

New member
Tesekkur ederim. O zaman benzine yetisemeyecegimize gore ceed premium almak daha mantikli gozukuyor.

mes

New member
iki kapılı olsun derseniz proceed gt yerine proceed düşünülebilir.

Snaan

New member
ben proceedimi evleniyorum diye sattım sonradan pişman oldum yahu tek kapı arabanın keyfi başka hiçbirşeyde yok. 4 kapı alınca sıradan biri oluyorsun trafikte :)