Teşekkür ederimXenon ne marka taktınız philips falanmı? beyinde v.s arıza yaşatmadı inş. Çünki can abi bilir uzun zamandır leon kullanıyorum bizim leonlarda ucuz marka taktınmı ya silecek motoru yada beyinden sorun yaşattığı bilinir.Emre bey xenon takılabiliyor ben taktırdım çokta memnun kaldım.Düşündüğünüz aracı kullanıyorum genel anlamda ciddi bir sorun görmedim ve yaşamadım.Forumda net şekilde çözümlenmiş basit ufak tefek sorunları çıtırtı tıkırtı vs dışında kötü bir örneğe denk gelmedim.Zaten Can bey gerekli genel bilgileri vermiş. Yakıt konusunda evet biraz cüssesi ve ağırlığı birazda motor gücünün yüksek olması sebebiyle İzmir gibi bir yerde genelde trafik yoğun ve sırf şehiriçi 7Lt'nin altına düşemedim.Oldukça uslu ve düzgün kullanıyorum nadiren 7,5 görsemde sonuç hep 7,2lt.Şehir dışı ise 5,5lt çok rahat yakaladım.
Teşekkür ederimbu kadar donanımlı bu fiyata araç zor biraz gönül rahatlığıya alın bence hayırlı olsun
Selam abiEmre selam,
Kronik bir sorunu yok ceedlerin.. Yasadigimiz en buyum sorun fren problemiydi, onu da kore den muhendis getirttik ve sorunu cozdurduk...
İyi ya da kotu ceedi biliyorsum, tek eksi yani karsilastirdigin araclardan yakit tuketimidir.. Oda sanzimanindan kaynakli, ama sanzimanin avantaji da saglam olmasidir....
Cabuk ariza yapmaz, 3 yildir piyasa da olan bir arac ve ben daha buyuk ariza cikarani gormedim.. Bende yaklasik 1 sene kullandim, skoda fabia rs ugruna satmistim...![]()
Eger sifir almak istersen tanidik bayilerden fiyat aliriz elimden gelen yardimi yaparim...
Sorun varsa bile servislerde guncelleme yapiyorlar.. Gonul rahatligi ile alabilirsin...Selam abi
fren problemi neydi ? 2012 model bakıyorum onlarda varmıdır bir sorun ? veya serviste aktivasyon gibi?
eyv abi sağolasın.Sorun varsa bile servislerde guncelleme yapiyorlar.. Gonul rahatligi ile alabilirsin...
Bu arada concept plus jantli olan premium serileri var, onlardan alma.. Onlarda lastik basinc sensoru yok... İlk serilerde nedense lastik basinc sensoru yoktu...