Bende boşandığım için zaten aldım. Tek kapı hayalim her zaman vardı. ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim Cee'd Premium ile GT arasında uçurum yok. Motor performansı olarak değil ama donanımsal olarak kesinlikle her iki kefede aynı ağırlıkta sayılır. Umarım İzmir'de denk geliriz. Her ne kadar işim gereği çok bulunamasam da.Kazasız belasız güzel günlerde güle güle kullanın.Belki İzmirde virgül bir yerde denk gelirizBu aracı almayı çok düşündüm eğer ki bekar olsaydım şu anda Premium ceed değil Gt kullanıyor olurdum
![]()
Evet servise son bakım için gittiğimde mümkün olduğu kadar detaylı incelemeye çalıştım. Kendimi kaybettim içinde ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım aracımın bakımı bitti ben hala içinde keşif yapmaya çalışıyordumBende boşandığım için zaten aldım. Tek kapı hayalim her zaman vardı. ancak şunu söylemeden geçemeyeceğim Cee'd Premium ile GT arasında uçurum yok. Motor performansı olarak değil ama donanımsal olarak kesinlikle her iki kefede aynı ağırlıkta sayılır. Umarım İzmir'de denk geliriz. Her ne kadar işim gereği çok bulunamasam da.
Samimiyetiniz için teşekkürler. Dediğim gibi İşim dolayısı ile çok seyahat ediyorum. Şu anda Hatay'dayım. Yarın öğlen uçağı ile İstanbul... Cumartesi ve Pazar Kırklareli. Hafta başında Tekirdağ da olacağım. ancak Perşembe günü İzmir programım var. müsait olursanız Perşembe görüşüp yüz yüze tanışabiliriz.Evet servise son bakım için gittiğimde mümkün olduğu kadar detaylı incelemeye çalıştım. Kendimi kaybettim içinde ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım aracımın bakımı bitti ben hala içinde keşif yapmaya çalışıyordumPremium ile çok benzer bir aksesuar zenginliği var ancak Recaro koltuklar çok sade ve şık vites topuzu, sisler vs oldukça iddialı bir araba bence. Valla tanışmayı yüzünüze görüşmeyi isterim,bende sigortacıyım kendi acentem var zaman konusunda sıkıntım yok her daim tanışmak için zaman ayırabilirim. Tekrar hayırlı olsun görüşmek üzere.
Teşekkür ederim. Saygılar.hoşgeldiniz keyifli forumlar...
aracınız hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Saygılar..hoşgeldiniz , hayırlıolsun , kazasız belasız işallah.
Evet.. Bu rengi bulmak için uğraştım bir süre. Beyaz renk de çok yakışıyordu ama tercihi kırmızıdan yana kullandım.hoşgeldiniz gt likırmızı heralde.
Teşekkür ederim.hocam iyiki kırmızı almışssın çok yakışıyor..keyifli sürüşler