ceed den sonra ne alalım?

magule

New member
İki gundur jeep renegade i inceliyorum. Tipi ilk bakista pek hosuma gitmedi ama farkli bit tarz. En kisa surede test surusu yapacagim....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Berkan

New member
bugun baktım ve tekrar baayıldım. allure donanım cam tavan+18 jant opsiyonlu 308. tabi bu 1.2puretech 130 luk auto6r(otomatik) ile 75-77 leri dizel otomatikte ise 85+leri rahat zorluyor fiyat olarak. otomatik derdiniz yoksa ölüsü 5 lira asagı hesaplayın fiyatları.

özellikle komple led farları müthiş ve tüm klima kontrolleri vs.nin ortadaki büyük ekrandan kontrol edilmesi ortadki tuş yıgınını kaldırıp atmış

bahsettigim örnek donanım(allure) ve örnek jant hemde 1.6thp motor ile 156hp cik ve opsiyonel donanım enfes :)

Peugeot 308 1.6 THP Allure 2013 Model 64.900 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 198429451

1.6hdi da buda

Peugeot 308 1.6 e-HDi Allure 2014 Model 79.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 179088977

HARUN

New member
ben 2012 ceedden sonra cupra-audi a4 - audi tt ve vw cc aldım bence kesinlikle almana geçilmeli.

alicanım

Member
Arkadaş pejo 308'den bahsediyor ve çok beğendiğini belirtmiş.Sigortacı arkadaşımda bende 308'i gördüm ve binip kullandım.Ben pek beğenmedim.Orta konsola yerleştirilen bilgisayar ekranı sanki bir yerden alınıp oraya yapıştırılmış,görünümü hiç güzel değil emanet gibi duruyor.İçi bana dar geldi.İş bölümde kullanılan malzeme pek kaliteli değil.Araba bizim eski model hacı muratlar gibi gidiyor.Ceed den sonra ben 308'e binmem.

E.Mert

New member
Buradaki çoğu kişi gibi ceed'imden (performans hariç) çok memnunum, çok donanımlı(kumandadan camı açıp kapatmasa da) ve çok kaliteli araç, aynı özelliklere sahip aynı fiyat aralığında tek bir araç var o da bizim aracın aynısının yeşili olan i30 ;)

Erkek adam parayı bulunca ilk önce arabayı değiştirirmiş ya o hesap yolda giderken diğer arabalara bakıyorum ne alabilirim diye özellikle hatchback bakıyorum BMW 1.16, Mercedes A180, Audi A3 seviyesine ekonomik olarak uzağım, Volvo V40 hoşuma gidiyo ama o da fiyat olarak üst klasman. onun haricinde ilk gözüme çarpan Peugeot 308 oluyo, cam tavanlı olması şartıyla bana ceed'imi sattırabilecek potansiyelde ;) Seat leonun malzeme kalitesi çok kötü, opel astranın keza öyle, golf de gereksiz pahalı bence

Suv arayanlar için önerim jeep renegade olur, arkadaşım aldı, çok seri ve güzel bi araç, Bir de yeni kasa Qashqai de gerek malzeme kalitesi, gerek performans bakımında gayet başarılı, ben dizel otomatiğini kullandım keyif verici bi araç