Ceed 2013 sol ön çamurluk değişimi fiyat?

faziletmend

New member
Merhabalar,

Başka bir topic'te yazdığım üzere Ceed premium bakıyorum. Bir araçla ciddi ilgileniyorum. Sahibi ile detaylı telde konuştuk.
Söylediği önceki sahibinde sol ön çamurluk değişmiş, foto vb yok. ekspertiz sonucu bu. Tramer sorgusu ise 3200 civarı çıkıyor.
Servislerden de detayı hakkında telde bilgi alamıyorum. Kia servis ve parça fiyatları hakkında çok bilgim yok.

Sol ön çamurluk değişimi için 3200 TL makul bir fiyat mıdır?

Serkan OĞUZ

New member
İsmail bey sigortacı olarak bu tarz değişim işleri serviste yapıldığı sürece olmadık parçalar için olmadık rakamlar görebilirsiniz. Diğer konu başlığı altında 60.000TL'lik araç ilanını 1-2 kişinin aradığını ve bu sebepten ötürü biraz çekincelerinizin olduğunu yazmışsınız.Şahsen boya takıntım yoktur ancak değişen parçalı bir araca memelektteki bakış açısının ne olduğunu herkes biliyor. Fiyatı uygun olması sebebiyle değişeni olan bir araç almak yerine satarken soru işareti bırakmayacak bir araca biraz daha fazla ödeme yaparak almanız bence daha hayırlı olur. Kafanızı karıştırmak istemem, sadece fikrimi beyan etmek istedim zira bu aracı almayı çok istediğinizi gördüğüm için yazdım.

faziletmend

New member
benim şahsi fikrim, mekanik veya herhangi bir yerinde sorun yoksa boya veya değişen önemli değil.
sürtme veya ufak kazalar istanbul'da her an olabilir.
ama asıl problem olan güvenilecek bir araba bulmak

Serkan OĞUZ

New member
Elbette ilk etapta seceresi düzgün temiz bir araç bulmak çok önemli ancak şu konuda farklı fikirdeyim. Mekanik sıkıntılar maddi olarak her şekilde çözülür ve anlaşılması çok zordur ancak boyası olan ve değişeni olan aracın sicili hiçbir zaman düzelmez her daim karşınıza satışta zorluk çıkaran bir unsur olarak çıkar.

MuSTaNG

New member
Usta selamlar, 2011 ceed'imin bi kamyon dönerken arka kasasıyla sol çamurluğumu yırtmıştı far'da hiç bişey yoktu ama farı yerinden sökmüş naptım ne ettim far'ın ayakları kırılmış değiştiricez dediler far değişince 2 farıda tutan orta bi demir var oda mecbur değişiyo ee ön tampondada illa ki çizik falan oluyo derken benim araba 2500 lirayı buldu.. Tabii hasar kaydında gözükmüyo bu miktar karşı tarafın sigortasından yapıldığı için sizin 3200 liralık hasarda muhtemelen böyle bişeylerdir, şahsi fikrim 3200 tl 60 bin liralık bi araçta hiç bişey boyaya takılmıyorsanız arabaya bi kia servisinde baktırıp alın ama expertiz için indirim muhakkak yaptırın 200 küsürlü fiyatlar istiyolar bence oda çok inebildiğiniz kadar inin :D