Bütün sorularınız sitede var ama önce kendinizi tanitirsaniz yardimci oluruzBende ceed 2012 128 HP araç var. araç 160 ı geçince titreme yapıyor. aracı stop ederken titreme yapıyor. araç dizeldir km:95.000 acaba dizel oldugundan mı boyle yapıyor ? birde bu araç neden 200 de takılıp kalıyorr![]()
160 sonrası titreme ya jant yamuk yada lastiklerinin balans bozuk Rot balans Çiya gidinBende ceed 2012 128 HP araç var. araç 160 ı geçince titreme yapıyor. aracı stop ederken titreme yapıyor. araç dizeldir km:95.000 acaba dizel oldugundan mı boyle yapıyor ? birde bu araç neden 200 de takılıp kalıyorr![]()
pasaoglu nerede nasıl ulasabılırım ? yazılım kaldırıldııgında araba garantıden cıkıyor mu ? normalde ben aracımı yazılıp attırarak 160 HP yapıcktım ama garantıden cıkıyor dedıklerı ıcın yapamadım. bu konu hakkındada bılgı verırsenız sevınıırm Teşekkürler..160 sonrası titreme ya jant yamuk yada lastiklerinin balans bozuk Rot balans Çiya gidin
200 km sınırı yazılım ole kaldırılıyor ve sadece pasaoglu yapılıyor
TeamPASAOGLU*
PM attimpasaoglu nerede nasıl ulasabılırım ? yazılım kaldırıldııgında araba garantıden cıkıyor mu ? normalde ben aracımı yazılıp attırarak 160 HP yapıcktım ama garantıden cıkıyor dedıklerı ıcın yapamadım. bu konu hakkındada bılgı verırsenız sevınıırm Teşekkürler..