Cam ve Farlar ile ilgili bikaç soru..

shellci

New member
Merhaba arkadaşlar bende Ceed'imi yeni aldım (haftaya teslim alıcam). tanıtım bölümünde kendimi tanıttım.. kafama takılan bikaç şey sormak istiyorum..

bayide ne denediysem arabanın camlarını anahtardan açıp kapatamadım.. satış sorumlusuna sordum o özellik malesef yok ileride onun için modül gelecek o şekilde o özellikte olacak dedi.. çok şaşırdım yan aynaları bile kendi katlanan bir otomobilde anahtardan cam açıp kapama özelliğinin olmayışına.. isim model vermek istemiyorum ama çok sıradan arabalarda bile var bu özellik.. bizim arabalarda yok mu gerçekten? daha teslim almadığım için denemeymiyorum :s

bi 2. soru.. ilk sıfır arabanın heycanıyla sanırım atladım.. bayide concept yoktu hep concept plus vardı. ben concept aldım. merak ettiğim concept'lerde de ön falarlarda led şerit var mı? kianın sitesindeki donanım listesinde olmadığı yazıyor ama o listeye göre olmayan bazı özellikler var arabada :) biraz araştırdım bi bilgiye ulaşamadım ama google görsellerde baktığım cam tavansız modellerde led şerit gördüm belki avrupada vardır.. neyse kısacası concept de ön farda led var mı;? ;D

teşekkürler yanıtlar için şimdiden.

c@n

Super Moderator
Ynt: Cam ve Farlar ile ilgili bikaç soru..

Malesef anahtar açma kapama yok ama kapama yapılabiliniyor...

dizel concept donanımında led farlar yok...

tugia

New member

Mehmet Bey Merhaba;

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Bende İstanbul'da satış danışmanıyım. Keşke satın almadan önce bendende bir fiyat alsaydınız. :) Şaka bi yana, aracı aldığınız bayideki danışman arkadaşım doğru söylemiş. Aracı kilitlediğiniz zaman camları kapatan ayrı bir modül var standart olarak araçlarda yok maalesef.. Yaklaşık maliyeti 350 TL olarak biliyorum. Diğer hususta aracın donanım listesinde concept için halojen gündüz farları olduğu yazıyor ancak araçlar led tipi gündüz farları ile geliyor.

Aracınız tekrar hayırlı olsun.. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah..

shellci

New member

teşekkür ederim turgay bey.. ledlere sevindim ama module uzuldum.. 350 lira çok o özellik için sanki.. fiyat ege bölgesindeki tüm bayilerden aldım ama en cazip fiyatı yine izmirden aldım.. istanbulda 46500'e alanlar olduğunu duydum ama git gel yine aynı hesaba gelir diye girişmedim.. benimde aracım beyaz izmirde olmadığı için istanbuldan gelicek belki sizden geliyordur :)) sizin vereceğiniz fiyat çok daha düşükse söylemeyinde üzülmeyellim :) bugün gazete de kiadan yılın son fırsatı için sitemize girin diye ilan gördüm, yeni bi indirim oldu diye yüreğime iniyordu :)

shellci

New member

birde ilave sorum var.. boya koruma hediye edecekler, babamda ısrarla yapmıyorlar yaptık deyip veriyorlar bana da ford öyle yapmıştı keşke başka birşey hediye ettirseydin diyor :) boya koruma yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım varmı bi yöntemi?

Srhn

New member

tam bilmiyorm yanlıs bılgı vermek istemem ama bildiğim kadarıyla elınızı kaydırdıgınız zmn boyanın ustunde hıc bı sekılde tutma olmuomus cokk kaygan oluomus

josefsalvatini

Yasaklı Üye

Sadece modül değil alarm ile beraber geliyor sistem gayet başarılı ama açma yok sadece kapama var :(

omurkadir

New member
hayirli olsun conceptte led var mi yani yoktu eskiden ama?

Sent from my GT-I9300 using Xparent ICS Blue Tapatalk 2

shellci

New member

yanıtlar için teşekkürler.. özellikle şu boya korumanın yapılıp yapılmadığını anlamam konusunda yol gösterirseniz çok sevinirim..

c@n

Super Moderator
Re: Ynt: Cam ve Farlar ile ilgili bikaç soru..

[quote author=tugia link=topic=1849.msg1#msg1 date=1353683996]
Mehmet Bey Merhaba;

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Bende İstanbul'da satış danışmanıyım. Keşke satın almadan önce bendende bir fiyat alsaydınız. :) Şaka bi yana, aracı aldığınız bayideki danışman arkadaşım doğru söylemiş. Aracı kilitlediğiniz zaman camları kapatan ayrı bir modül var standart olarak araçlarda yok maalesef.. Yaklaşık maliyeti 350 TL olarak biliyorum. Diğer hususta aracın donanım listesinde concept için halojen gündüz farları olduğu yazıyor ancak araçlar led tipi gündüz farları ile geliyor.

Aracınız tekrar hayırlı olsun.. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah..
[/quote]

Turgay, dizel conceptlerde led gündüz farı yok, sadece benzinlilerde var... Dizel conceptlerde sis farinin yanında gündüz farları...

Sent from my HTC One X using Xparent Red Tapatalk 2

bir.mann

New member

[quote author=josefsalvatini link=topic=1849.msg49164#msg49164 date=1353685910]
Sadece modül değil alarm ile beraber geliyor sistem gayet başarılı ama açma yok sadece kapama var :(
[/quote]
Alarm yok mu zaten araçlarda?
Bu arada modül sadece cam kapatmaya mı yarıyor yoksa sunroof da kapanıyor mu?

josefsalvatini

Yasaklı Üye

Var olan alarm pasif alarm
Benim bahsettigim cam kaldırma ve Sunroof kapama ile beraber normal alarm takılıyor