cam tavan sıkışması

06meto06

New member
pazar günü tavanı açmak istedim fakat bi garip açıldı vıııınnnn , vııııınnnn diye bi ses gelerek açıldı , kapatmak isteyince dahada yavaş kapandı . tekrar denedim busefer dahada yavaş açılıp zor kapandı , buarada açmaya basınca kapatmak için basında tamamen açılana kadar durdurmayı başaramadım . sonkez denedim ve kapatırken elle iterek kapatabildim . böyle bi sorunla karşılaşan varmı acaba. ???:confused:

06meto06

New member
anlaşılan kimsenin başına böyle bir sıkıntı gelmememiş .

06meto06

New member
servise gitmeden önce aradım ve sorunu anlattım , sorun değil yağlanması gerekiyor , getirin 15 dakkada hallederiz dediler. pazartesi götürdüm hava tuttular falan , gerçi tavan açıkken hava tutunca nekedar pislik varsa hoop içeri , sıkıntı çözülsün die sesimide çıkartmadım neyse , baktım araba aşağı gidio hayırdır dedim durum sandığımız gibi değil 3 - 3.5 saat sürebilir dediler, arabayı 10 dakka sonra getirdiler , sıkıntı daha büyük tavan sökülecek parça lazımsa o zaman belli olacak 2 gün kalacak dediler , tavanı söken ustada sadece pazartesi ve salı günleri geliyormuş 18 kasıma randevu verdiler. bakalım neolacak . bu arada yazılımıda yaptırdım daha hisli oldu pedal.

trburock

New member
sunroofla ılgılı bende sorun yaşadım dün erbek servisinde hallettirdim sanırım arada sırada yağlanmasında fayda var