bütün forum üyelerine selamlar

northeast

New member
Yeni Üye Tanıtım Bilgi Formu;

1.- Adınız, Soyadınız: Sezgin POYRAZ
2.- Yaşınız: 30
3.- Aracınız (Marka ve modeli): Ford Fiesta 1.5 DCİ Titanyum
4.- Mesleğiniz: Satıs Uzmanı
5.- Siteyi nereden duydunuz: Net üzerinden
6.- Burcunuz: Aslan
7.- Taraftarı olduğunuz takım: BJK
8.- Yaşadıgı şehir / semt : İstanbul / Atakent
9.- Hobileriniz: Doga Sporları
10.- Kan Grubunuz: 0 rh+

Arkadaslar selamlar sanırım Ceed keranına bende katılacagım :))

hoşgeldin keyifli forumlar
aracın şimdiden hayırlı olsun

aLi

Yönetim Ekibi
Hoşgeldin Sezgin,

Hayirli olsun diyelim o zaman keyifli forumlar.

northeast

New member
Tesekkür ederim. aslında fiyat arastırması yapıyorum. Böyle güzel bir forum ve böyle degerli insanları bir arada bulunca fikir almak istedim.
Bir arkadasım 2013 ceed pre. beyaz trafige Kasım ayı çıkışlı aracını uzun süre yurtdışına cıktıgı için satıyor bende almayı düşünüyorum. arac suan 7000 km sen belirle fiyatını die teklif verdi. bende haksızlık olmasın die bir araştırma yapayım dedim. bununla ilgili bir konu acmalımıyım acaba acarsamda hangi bölüme acmalıyım?

Berkan

New member
hosgeldiniz ceed almayı düşünenler kısmı tam biçilmiş kaftan :)

Serkan OĞUZ

New member
Hoşgeldiniz keyifli forumlar.Bende 2013 Premium beyaz aracı 8500km'de aldım,Nisan çıkışlı.Şu artışlardan sonra ikinci elde fiyat vermek biraz zor gibi görünüyor:)Benim aldığım dönemde bu kriterlerde 59.000TL'den aşağı rakam görememiştim ama aldığım fiyat uzun pazarlıklar sonucu daha hesaplı oldu.

northeast

New member
Hoşgeldiniz keyifli forumlar.Bende 2013 Premium beyaz aracı 8500km'de aldım,Nisan çıkışlı.Şu artışlardan sonra ikinci elde fiyat vermek biraz zor gibi görünüyor:)Benim aldığım dönemde bu kriterlerde 59.000TL'den aşağı rakam görememiştim ama aldığım fiyat uzun pazarlıklar sonucu daha hesaplı oldu.

evet piyasaya bakınca cok oynak. sahibindene bakıyorum 64000-67000 arası arac sahipleri haklı ama arac artık sıfır değilmaalesef . 100 km olsada ikinci el oluyor. bayi ikinci el piyasını soruyorum biz alırsak 56 58000 diyorlar bayinin birtanesi o arabayı ben sana 61000 62000 e satarım bekle dedi az önce kafam bu sebepten dolayı cok karısık. ama sonucta arkadasım oldugu için fiyatıda öldürmek istemiyorum.

madem arkadaşın bayi sana 61-62 satarım diyor bence hiç bulaşma arkadaşına 64-65 ver ondan bin kat daha iyidir.(bu benim şahsi fikrim)

sonuçta arkadaşının arabasını biliyorsun tanıyorsun ne nedir farkındasın
bayinin sana vereceği araba kimin neyin ilk sahibi nasıl kullandı dağa bayıra mı çıktı bataklıktan mı geçti bir tarafını sürttü pasta ile kapattı yada benim gibi :D göçük vardı boyasız mı düzeltti bunlar hep muamma 2-3 bin tl için değmez bence

bana kartal fiat bayii komple boyalı arabayı 3 yerde lokal boya var diye kakaladı arabanın bir tek tavanı boyasızmış oda komple cam dı zaten :)

northeast

New member
madem arkadaşın bayi sana 61-62 satarım diyor bence hiç bulaşma arkadaşına 64-65 ver ondan bin kat daha iyidir.(bu benim şahsi fikrim)

sonuçta arkadaşının arabasını biliyorsun tanıyorsun ne nedir farkındasın
bayinin sana vereceği araba kimin neyin ilk sahibi nasıl kullandı dağa bayıra mı çıktı bataklıktan mı geçti bir tarafını sürttü pasta ile kapattı yada benim gibi :D göçük vardı boyasız mı düzeltti bunlar hep muamma 2-3 bin tl için değmez bence

bana kartal fiat bayii komple boyalı arabayı 3 yerde lokal boya var diye kakaladı arabanın bir tek tavanı boyasızmış oda komple cam dı zaten :)

Kesinlikle dogru bakıs acısı düşüncenizi paylaştıgınız için teşekkür ederim.

Serkan OĞUZ

New member
Bencede arkadaşından yada bildiğin birinden araba almak çok daha içine sinecek mantıklı bir hareket olur ama fiyat konusunda kendini üzmeyecek ama arkadaşınızıda kırmayacak bir fiyat bulursunuz inşallah.Yani arkadaşa fiyat vermek zordur kolay gelsin:)