Baskı Balata ve Servis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcson

New member
Merhabalar,

Aracım Cee'd 2009 model ve kısa bir zaman önce 100.000 km geçti. Em son bakımda baskı balatanın bitmiş olduğu ve değiştirilmesi gerektiği belirtilmişti. Balatanın son zamanlarda sertleştiğindne ben de şikayetçiydim zaten.

Benim ssormak istediğim bu işi tahminen ne kadara yaptırılır ve dışarıda önerebileceğiniz servisler var mıdır? İstanbul'da ikamet ediyorum ve aracım 5 yıllık garanti süresini doldurmuş durumda, dolayısıyla fiyatın uygun olması durumunda dışarıda güvenilir bir servise de götürebilirim.

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

rayen

Super Moderator
:D
Usandın değil mi? Can.

mcson

New member

rayen

Super Moderator
Zamanında bu forum kanki modundaydı. Bildiğin aile ortamı vardı. Haftalık buluşmalar, samimi ortam, yüz yüze görüşmesek de amcaoğlu kıvamı vs...
Bu o zamanlardan kalma bir uyarı. Sonra forum koptu, bir süre sessizlik oldu, bıkanlar oldu vs...
Ama alışkanlık işte, illa ki buraya gelen kendini tanıtsın isteniyor.
Bence artık buna gerek yok, gelen yazsın çizsin, forum kurallarına aykırı bulunanlar uyarılsın, uymayanlar banlansın. :D
Sonuçta, ilk başlardaki kankilik yok, abi bi gel iki kadeh (yanlış anlaşılmasın çay, kahve olabilir. Umudum yanlış anlaşılması :D) bişey içelim diyen yok.
Yine bence, bu uygulama kaldırılsın. :cool:

mcson

New member
Zamanında bu forum kanki modundaydı. Bildiğin aile ortamı vardı. Haftalık buluşmalar, samimi ortam, yüz yüze görüşmesek de amcaoğlu kıvamı vs...
Bu o zamanlardan kalma bir uyarı. Sonra forum koptu, bir süre sessizlik oldu, bıkanlar oldu vs...
Ama alışkanlık işte, illa ki buraya gelen kendini tanıtsın isteniyor.
Bence artık buna gerek yok, gelen yazsın çizsin, forum kurallarına aykırı bulunanlar uyarılsın, uymayanlar banlansın. :D
Sonuçta, ilk başlardaki kankilik yok, abi bi gel iki kadeh (yanlış anlaşılmasın çay, kahve olabilir. Umudum yanlış anlaşılması :D) bişey içelim diyen yok.
Yine bence, bu uygulama kaldırılsın. :cool:
Merhaba,

Forum'da yeni olmamdan ötürü önceki ortamı doğal olarak bilemiyorum, ancak söylediklerinizde size katılıyorum. Mantıklı olan ve hedeflenen araç sahiplerinin yaşadıkları tecrübeleri paylaşmaları ve ihtiyaç duydukları bilgiyi edinmeleri ise, bu amaçla üye olurken verilen bilgilerin oldukça yeterli olduğunu düşünüyorum.

Teşekkürler

Teşekkürler.

KİA ERBEK SEMİH

New member
Merhabalar, özel servis aramanıza gerek yoktur uygun fiyat hizmet kalitesi ile bir günde aracınızı onarıp teslim edebilirim.aynı zamanda orijinal parça uzun ömürlü olacaktır.saygılarımla (05493422003)

c@n

Super Moderator
Merhaba,

Forum'da yeni olmamdan ötürü önceki ortamı doğal olarak bilemiyorum, ancak söylediklerinizde size katılıyorum. Mantıklı olan ve hedeflenen araç sahiplerinin yaşadıkları tecrübeleri paylaşmaları ve ihtiyaç duydukları bilgiyi edinmeleri ise, bu amaçla üye olurken verilen bilgilerin oldukça yeterli olduğunu düşünüyorum.

Teşekkürler

Teşekkürler.
valla çıkcası biz yeterli olduğunu düşünmüyoruz, bir kural koyulmuş insanlar kendilerini tanıtsın denmiş.. size göre ters ise o sizin sorununuz ama burası için ters değil.. çok zor birşey de istenmiyor sizden... alt tarafı kendinizi tanıtmadan konu açmayın deniliyor...

bizim için yeterli olmadığı için konu kilit....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...