Arka Tamponu Çarptım Yardım

Lecher

New member
Merhabalar aranıza yeni katıldım nette kaza konusunu araştırırken sitenize denk geldim ve üye oldum malesef ilk konumun bu şekilde olması üzücü bi durum ama yapacak bir şey yok neyse konumuza gelecek olursak dün akşam evin önüne geri geri
park ederken arka tamponu duvara çarptım ve hasar oluştu araç daha 500 km ve kaskolu acemiyim bu arada ve ilk arabamız oldugu için bu konulara uzağız bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.

Srhn

New member
Geçmiş olsun öncelikle eger kaskonda autoking ile mini hasar anlaşması varsa oradan ücretsiz olarak kaskonda bozulmadan yaptırabilirsin. Eğer mini hasara girmezse kaskonu bozdurma yine autoking ücret karşılıgında tamir yapıyor

Öncelikle geçmiş olsun
çok fazla birşey var gibi görünmüyor fakat genede sizi rahatsız edecek düzeyde outoking gibi yerlere götürerek kaskoyu bozdurmadan halladebilirsin

aLi

Yönetim Ekibi
Aramıza hoşgeldiniz. Geçmiş olsun öncelikle.Servise gidip hasarı kaskonuzdan yaptırabilirsiniz yada kaskonuzu bozdurmayip disarda güzel bir kaportaciniz varsa onda çözebilirsiniz bu sıkıntınızı.

Lecher

New member
Cevaplar için teşekkürler. Autokinge göstermeyi düşünüyoruz aslında fakat araç garantili oldugu için garanti dışı kalır diye korkuyoruz böyle bir şey olabilir mi servisten başka bir yerde yaptırınca garanti bozulur mu ve boya filan mı yapılacak ne tür işlemler yapılması gerekli sizlerin tavsiye ettigi iyi bir usta var mı İstanbulda acaba

Srhn

New member
Garanti dışı kalmaz bnmde ilk kazam seninki gibiydi servıse goturdum 400 tl fıyat cekınce gittim autokinge yaptırdım tertemiz

Lecher

New member
Cevaplar için teşekkürler. Autokinge göstermeyi düşünüyoruz aslında fakat araç garantili oldugu için garanti dışı kalır diye korkuyoruz böyle bir şey olabilir mi servisten başka bir yerde yaptırınca garanti bozulur mu ve boya filan mı yapılacak ne tür işlemler yapılması gerekli sizlerin tavsiye ettigi iyi bir usta var mı İstanbulda acaba
Peki hangi autokinge götürdünüz ne tür işlemler yapıldı ve memnun kaldınız mı nette bazı olumsuz yazılar okudumda autokingle ilgili tedirgin kaldım açıkcası

Srhn

New member
Ben Maltepedekine götürdüm gayet memnun kaldım tamponumda ufak bi göcuk vardı onu duzelttiler ve boyadılar

akenatons

New member
aracın bu resimlerini mutlaka saklayın. İleride aracı satarken alacak kişiye gösterin. Bu önemli bir hasar değil.

CeedTR

New member
Bende 2006 model ceratomun sağ ön tamponunu hafifçe duvara sütrmüştüm. Daha sonra autoking ile anlaşmalı olan kaskom sayesinde burada aracımın tamponunu yaptırmıştım. Ancak rengini tutturamamışlardı. acaip sinirim bozulmuştu. Daha sonra arka tamponumda da bir sürtmeden dolayı başka bir kaportacıya yaptırdım. Adam rengini cuk diye oturtmuştu. Bence eğer renk uyum sorunu olursa autokingde aracınızı yeniden boyanmasını isteyin. Benim aracıma muhtemelen başka bir araç için hazırlanmış bir boyayı kullanmışlardı. Siz dikkatli olun.

burak_sefa

New member
Her yerde sıkıntı problemler yaşanabilir şans işi bu bir kere maltepe bir kerede maslak autokinge tampon mini onarımı yaptırdım çok şükür gayette memnun kaldım güzel ilgilendiler güzel işçilik yaptılar kaskonun anlaşması olduğu için ücretsiz hasar kaydı oluşmadan ücretsiz bir şekilde yapıyorlar. Yanlız şuan yaz aylarına girdiğimiz dönemde yoğun oluyorlar eğer autokinge yaptırmayı düşünüyorsanız biran önce gidin gösterin randevunuzu alın derim.Ayrıca Kia Bayraktar yetkili servisine bakım için gittiğimde servisten biriyle sohbet ederken autokinge onarım ve boyaya gitmiş tamponlar geldi servis bile autokinge iş yaptırıyor bir çok kişinin bende dahil servislerdeki kaporta boya şikayetleri var forumu incelerseniz görürsünüz.tedirgin olmanızı gerektircek bir durum yok orjinallik ile ilgili sıkıntı olmaz bu işi profesyonel olarak yapıyorlar.yinede araç sizin aracınız karar sizin kararınız geçmiş olsun.

berkural34

New member
Cogu yetkili servisler ve sigortayla anlasmali ozel servisler tampon tamirlerini autokingde yaptiriyor. Benim tampon da orda tamir edilmisti ama boyayi pek tutturmadiklarini soyluyorlar. Benim tampon sanayiide ozel serviste boyanmisti.

Lecher

New member
Zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim. Şimdilik duruyor araç ilerleyen zamanlarda servise ve autokinge göstericez autokingden memnun olanlar da var olmayanlarda bide şubelere göre çok fark ediyor diyorlar tabi dediginiz gibi biraz da şans işi bu işler içimize sinen bi yere yaptırıcaz artık

Lecher

New member
Cogu yetkili servisler ve sigortayla anlasmali ozel servisler tampon tamirlerini autokingde yaptiriyor. Benim tampon da orda tamir edilmisti ama boyayi pek tutturmadiklarini soyluyorlar. Benim tampon sanayiide ozel serviste boyanmisti.
Bizim tamponda bir sorun yok göçme filan da boya yapılacak büyük ihtimal. Siz hangi sanayide kime boyatmıştınız acaba bide memnun kaldınız mı?

berkural34

New member
Benim tamponda saglamdi sadece boyasi cizilmisti , ve tirnaklarda kiriklar vardi . Ben camurluktan hasar almistim , onu da beylikduzunde ozel kia servisinde yaptirdim . Tamponu hangi autokingde yaptirdilar bilmiyorum . Ozel servis icinde , ne kotu ne iyi diyebilirim , bir daha olsa oraya is yaptirmam . zaten siz anadolu tarafindaymisiniz :) :)
Birde siz servise de gitseniz, ozel servislere de mini onarima dahil olacagi icin autokingde yaptircaklar buyuk ihtimalle. Ondan autokingde yaptirin bence , boya icinde beyaz oldugu icin tutmayacagini sanmiyorum .

Lecher

New member
Anladım o zaman her yol autokinge çıkıyor anlaşılan :) Araç gümüş gri bende renkte sorun yaşanmaz diye umut ediyorum ama bakalım artık. Bide ümraniye sanayide bir usta tavsiye etti birisi orayada bakıcaz bi

berkural34

New member
Anladım o zaman her yol autokinge çıkıyor anlaşılan :) Araç gümüş gri bende renkte sorun yaşanmaz diye umut ediyorum ama bakalım artık. Bide ümraniye sanayide bir usta tavsiye etti birisi orayada bakıcaz bi
Fotograftaki arac beyaz degil mi ? Gumus gri ise fotograftaki acil doktora gitmem lazim cunku :) :)

Lecher

New member
Yok hocam beyaz değil, metalik gri :) Güneşte çektim fotografları o yüzde belki size öyle gelmişte olabilir :)

Srhn

New member
Ynt: Arka Tamponu Çarptım Yardım

Yok hocam beyaz değil, metalik gri :) Güneşte çektim fotografları o yüzde belki size öyle gelmişte olabilir :)
Günesten olsa gerek o zaman renk körümüyüm diye şüpheye düştüm

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi