Aracım Hakkında Genel Sorular

Lowrider

New member
Arkadaşlar 2011 model Pro Cee'd 1.6 CRDİ Concept Otomatik vites kullanıcısıyım fakat aklıma takılan birkaç soru var;

1- Araç alınırken 128 hp olduğu söylenmiş Oğuşlar tarafından fakat ruhsatta 115 olarak geçiyor bu konuyu nasıl netleştirebilirim ?

2- Araçta arka sis lambaları 2 tane görünüyor ama yakınca 1 tanesi yanıyor lamba tek mi yoksa benim aracımda mı bir problem mevcut ?

3- Aracın aynalarını kapattığım zaman 2 aynanın kapanma ve açılma süreleri arasında hemen hemen 1 saniye fark var bu durum normal mi ?

4- Aracımın 90 bin bakımı yaklaşıyor ve aracımın garantisi devam etmekte 90 bin bakımı ne kadar tutuyor ve bu bakımda araca neler yapılıyor ?

5- Ben Sivasta yaşıyorum ve aracım -20 ve -10 derecelerde ortalama yakıt tüketimi 11 litre civarlarındaydı havalar bu ara +10 civarında seyrediyor ve yakıt tüketimim 8 litreye düştü ortalama bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir ? Bana şu an ki değerler biraz fazla geliyor çünki.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkkürler...

inimicus

New member
1- 2011 modellerde 128 bg yok
2- Sis farı tek zaten arkada.
3- Bir fikrim yok konu hakkında
4- Garanti konusunda 5 yılda zaten önemli bir parçanın garantisi kalmamış oluyor. O yüzden dışarıda da yaptırabilirsin.
5- Tüketim değerlerin gayet normal bence.

bmx

New member
Yakıt o seviyelerde.Bakımı Bence serviste yaptır otomatik şanzıman garanti kapsamında ve bence bir şey olursa en önemli masraf kalemi.
Garantin bitene kadar servis bakımlı devam ettiysen garantiyi cüzzi bir rakkama uzatıyorlar çekici gibi hizmetler dahil.
karar senin