Ankara servis tavsiyesi

optimus_prime

New member
Herkese selamlar,

Ankara'da yetkili servis sayısının azlığı ve müşteri memnuniyeti durumları hepimizin malumu. Rasim abi 30bin'den itibaren özel servise geçiş yapmıştı, ben 45bin bakımına kadar sabretmiştim. Ancak sonunda ben de isyan ettim ve 60bin bakımını, internetten aramayla bulduğum şaşmazda yer alan güneş oto'da yaptırdım. Sahibi Ferhat Usta da kapanan Anadolu Kia'nın teknisyenlerindenmiş. Yetkili serviste başımdan aşağı kaynar sular dökecek meblağı bulacak bir bakımı (fren balataları, fren diskleri tornası, yağ artı tüm filtreler artı işçilik) 460TL gibi bir fiyata yaptırdım. Ben memnun kaldım, düşünenlere de yol gösterici olması bakımından tavsiye ederim.

Selametle...

rayen

Super Moderator
Hayırlı olsun.
Tek tek fiyatları yazsan balata, yağ vs. daha yararlı olur. :)

berkural34

New member
Aynı şekilde istanbulda yer arıyorum , tercihen avrupa yakası . Özel servislerde kullanılan filtreler orijinal mi oluyor ?

rayen

Super Moderator
Sadece yağ değiştirecekseniz servise gidin yağ ve hava filitresini alın, yağı aldığınız yer. değişimi Ücretsiz yapar. Polen filitresini de Japon yedek parçacılardan alabilirsiniz. Başka şikayetleriniz varsa o zaman özel servise gidebilirsiniz.