zerogravity
New member
Hr yaylari dun taktim , eskisine gore evet konfordan cok az odun verdi ama 70 le girdigimde arka kopma egilimi veren malum viraj bugun 90 ile laylay donuldu, fren mesafem kisaldi ve kafa yigilmasi yok oldu , makasa girmesemde bos yolda sert ve sog sol cok cok ani 6 manevra ustuste yapmama ragmen aracin tepkusi cok iyiydi, yol tutusu icin suan lastikleri bridgestone s001 ile siddetle degistirmek gerekiyor, bu amartisorlerle gidi yil sonunda koniye gecebilirim, suan iyi...
Aracdaki stok yaylar nedeniyle gelen sesler bicak gibi kesildi, suan on takimdan sifir ses geliyor.arac yere yakinlastigindan yuksek engellere yan girmek dogru olur aksi takdirde alt ortada bulunan aski demiri surtebiliyor.
Dun araca ben dahil 5 kisi bindirdim, arac cok az indi, stok'a gore coook az iniyorlar , yani orjler gercekten yumusakmis biz sert diye kendimizi kandiriyormusuz.
17" e gecmedim , bu haliyle hem konfir hem tork gem guc sagliyor, gecersem cok seyden feragat edecektim. Orj jantlar replikakardan 2 kat daha iyi buna emin ve ikna oldum.
Son olarak haftaya aks mesafesini uzatip uzatmayacagimiza bakacagiz, arka tarafda difuzor istiyor , alcalinca arkasi tampondan dolayi tempra gibi oldu
(mubagla ediyorum)...
Iste fotograflar , forum 2A otoparkinda cektim, malum hava yagmurluydu...
Bici bici sonrasini yine yuklerim
Aracdaki stok yaylar nedeniyle gelen sesler bicak gibi kesildi, suan on takimdan sifir ses geliyor.arac yere yakinlastigindan yuksek engellere yan girmek dogru olur aksi takdirde alt ortada bulunan aski demiri surtebiliyor.
Dun araca ben dahil 5 kisi bindirdim, arac cok az indi, stok'a gore coook az iniyorlar , yani orjler gercekten yumusakmis biz sert diye kendimizi kandiriyormusuz.
17" e gecmedim , bu haliyle hem konfir hem tork gem guc sagliyor, gecersem cok seyden feragat edecektim. Orj jantlar replikakardan 2 kat daha iyi buna emin ve ikna oldum.
Son olarak haftaya aks mesafesini uzatip uzatmayacagimiza bakacagiz, arka tarafda difuzor istiyor , alcalinca arkasi tampondan dolayi tempra gibi oldu
Iste fotograflar , forum 2A otoparkinda cektim, malum hava yagmurluydu...
Bici bici sonrasini yine yuklerim