2014 Cee'd 1.6 Crdi Comfort alıyorum.

Batuhan5

New member
Öncelikle merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim, 2014 cee'd 1.6 crdi comfort paket (yani en boş paket) aracı alacağım bir aksilik çıkmaz ise salı günü elimde olacak. Ancak aklıma takılan bir iki soru var, gündüz farlarını (led)leri çok istiyorum ve aracın rodajı 1.000 km civarı diyorlar. Aracın sigortasını bozmadan ledleri nasıl taktırabilirim? ve rodaj ayarında devirde nasıl davranabilirim bilen biri cevap verebilirse çok mutlu olurum, teşekkürler.

dellobaltino

New member
kardeşim led farları çıkma bulman zor. serviste taktırırsan eşek yüküyle para verirsin. led far taktıracaksan concept plus al bence. yok bi yerde uygun fiyatlı orijinal led far bulursan buraya yazarsan sevinirim. ben de aradım ama bulamadım.

Batuhan5

New member
kardeşim led farları çıkma bulman zor. serviste taktırırsan eşek yüküyle para verirsin. led far taktıracaksan concept plus al bence. yok bi yerde uygun fiyatlı orijinal led far bulursan buraya yazarsan sevinirim. ben de aradım ama bulamadım.
Arayacağım, umarım bulabilirim. serviste 1.500 lira gibi bir fiyat çekiyorlar tek far başına..

43YD620

New member
öncelikle aramiza hoşgeldiniz der yeni aracinizi kazasiz belasiz kullanmanizi dilerim. Biraz pazarlik yapip plus alin bence yalniz led değil panoramik sunroof unuz da oluyor

Batuhan5

New member
öncelikle aramiza hoşgeldiniz der yeni aracinizi kazasiz belasiz kullanmanizi dilerim. Biraz pazarlik yapip plus alin bence yalniz led değil panoramik sunroof unuz da oluyor
öncelikle teşekkürler, hoşbulduk. ancak arada maksimum 8.000 liraya kadar çekebildim arada ki farkı. ve sadece sunroof ve led için o kadar para vermekte istemiyorum açıkcası. şu anlık comfort yeterli. umarım biryerden uygun orjinal ledli far bulabilirim şu an tek istediğim o.

dellobaltino

New member
biz bi kapı eşiğini bile bulana kadar ne çektik. ben anca tek sol led far bulabildim 350 ye o da tırnağına tamir yapılmış. yeni bir araç olduğundan çıkmacılara düşmesi bikaç yılı bulur

dellobaltino

New member
ayrıca comfortla concept plus arasındaki tek fark sunroof ve led değil bildiğim kadarıyla

flea_cn

New member
hayırlı olsun öncelikle.. ama aklınızda mutlaka bulunsun.. elinizden çıkartmak istediğinizde ikinci el durumunda zorlanabilirsiniz.. paket farklılıkları önemli oluyor.. concept plus almanızı tavsiye ederim..

Berkan

New member

akrepkral86

New member
Kardeşim bence imkanın el veriyorsa consept plus al çünkü arada baya bir donanım farkı var bazılarını zaten sonradan taktırman çok zor yada mümkün değil sadece led far bile sonradan taktırmak çok pahalıya mal olur ki piyasada zor bulursun bence iyi düşün derim ben