2013 Kia Cee'd Concept Plus Xenon Far

republic1907

New member
Arkadaşlar Öncelikle Herkese Hayırlı Günler İyi Forumlar....

Konu Başlığında da Belirttiğim Üzere Xenon Taktırmak İstedim Fakat Araç Kabul Etmiyor....

Bunun Sebebi Nedir ve Ne Yapmam Gerekiyor...Şimdiden Çok Teşekkür Ederim...

rayen

Super Moderator
Nasıl kabul etmiyor?
Arıza lambası mı yakıyor? Yoksa takıyorsunuz ama farlar mı yanmıyor? Önce varolan durumu netleştirelim.

republic1907

New member
Araca Takıldığın da Yanıyor ve Hemen Ardından Sönüyor ve Her Takıldığın da Sürekli Bu Şekilde Yapıyor Ama Arıza Uyarısı Vs. Yok...

rayen

Super Moderator
Büyük olasılık montajda hata yapılıyordur. Gelen akımın kesilme nedeni araştırılmalı.

republic1907

New member
Bana Beyinden Olduğu ve Aracın Elektrik Aksanının Kabul Etmediği Söylendi Tabi Ne Kadar Yalan Ne Kadar Doğru Usta Olmadığım İçin Bir şey Diyemiyeceğim Fakat Hani Olur Ya Bir Tanıdığınız Vardır Bu İşlerden Anlayan ve Mümkün ise Eğer Tavsiye de Edebilirseniz Memnun Olurum..Çok Teşekkürler...

rayen

Super Moderator
Bizler kullanıyoruz, böyle bir problem duymadık. En iyisi bir serviste taktırın, Erbek temsilcisi burada belki size yardımcı olabilir. Bir de Xenon'da hatalı olabilir. Taktırdığınız yer başka bir araçta test etmeliydi.

dellobaltino

New member
birçok kişi taktırdı ve kullanıyor beyinle bi alakası yok. ben erbek otoda taktırdım ve sorunsuz kullanıyorum

republic1907

New member
Sisler ile Birlikte Toplam Maaliyeti Nedir...Teşekkürler...

BEYNUR

New member
Merhabalar kia ceed yeni kasalarda bazı xenonlar uyum sağlamamaktadır. Detayını bilmiyorum ama yeni ceed lerde elektriksel uyumsuzluk gösteriyor. Sislerde sorun yok ama farlarda ya xenon çalışmıyor yada zamanla viraj lambaları veya ledlerde problem yaratıyor. İstanbul anadolu yakasında Kia Erbek otoda xenon taktıran arkadaşlar var ve bildiğimiz kadarıyla sorun yaşamıyorlar. Örnek olarak benim eski araçta kullandığım xenonları ceede monte edemedim sorun çıkardı. Zaman bulduğum takdirde Erbek otoya bende gitmeyi düşünüyorum.

serkan4406

New member
Benimkide ayni problem yapti arac uyum saglamiyor xenonlar mtec canbus lu xenonlar onlardan taktirirsan sorun kalmaz

Serkan OĞUZ

New member
Serkan bey'in dediği gibi canbus sistemli taktırın,diğer şekilde genelde sıkıntı yaşanıyor.

ErbekOtomotiv

New member
Yarın bu konuyla ilgili kesin bir dönüş yapabilirim ?

ErbekOtomotiv

New member
Merhabalar,
Öncelikle araca taktığınız xenonlardan kaynaklanıyor olabilir, araca uyumsuz bir xenon takılıyor ise bu hatayı verebilir ve isin kotu tarafı bu araca uyumsuz xenonlar takılmaya çalışırken aracin etax beynine zarar vermektedir. Ilk once aracınıza uyumlu xenon takılmak zorundadır eger sorun çözülmez ise etax beynini değişmek gerekmektedir. Buda ayriyeten bir maliyete yol açmaktadır.