2013 ceed sw de yokuş kalkış esnasında duyulan inilti benzeri ses

onder2006

New member
merhaba arkadaşlar konu başlığından anlaşılacağı üzere: düz vitesli ceed sw de dikkat etmeme rağmen özellikle yokuş kalkışlarda gelen iniltiye benzeyen ses nedir ve çözümü ne olabilir görüş ve önerileriniz nelerdir...

rayen

Super Moderator
Ben inilti duymuyorum ama sesi kayıt edip paylaşırsan fikir yürütebiliriz.

aLi

Yönetim Ekibi
Konu yanlış yerde.

Taşıdım.

onder2006

New member
merhaba. Ses kayıt işlemi biraz zor olabilir fakat biraz daha sesi tarif etmeye çalışayım. ses araç tam kavrama aşamasına geldiğinde oluyor.sanki zorlanma veya sürtünmeye benzer bir durum gibi. servise götürdüm aracım 25000 km de usta baskıda birşey olmadığını aracın 0 olmadığı, süreç içersinde sertleşmeye bağlı normal bir durum olduğunu söyledi ama bir çok ve daha yüksek km li araçlar sürep bu sorunu yaşamayan biri olarak bu açıklama bana tatmin edici gelmedi. benzer sorun yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim..

Bocek06

New member
O ses bende yokuş yukarı geri kalkışlarda oluyor. ceed in kronik rahatsızlığı gibi duruyor. Aracım 2000 km iken farketmiştim sesi şuan 41.000 km de hala ses gelmeye devam ediyor. Ve malesef çözümü bulamadık.

dellobaltino

New member
dik yokuşlarda kalkerken benim arabadan da geliyor o ses. ama bu bir problem midir bilemiyorum