ahmetsengul
New member
2012 Model Kia Ceed Otomatik Şanzıman aracım var.(Eski Kasa) 1-1.5 önce Aracın sol havalandırma ile devir göstergesi tarafında gaza basıldığı zaman zır zırrrrrr diye özellikle gazı sabit tutulduğu zaman kesilmeyen bir ses geliyordu. Ara sıra ses kesilip kendi kafasına göre tekrar geliyordu. Son zamanlarda ses çoğalmaya başladı ve Aracı Kia ULUKAR götürdüm. Serviste Araçta vibrasyon sesi olduğunu bakacaklarını söylediler. Aracı teslim almaya gittiğimde ise aracın her tarafını kontrol ettikleri ama sesin kaynağının nereden geldiğini bulamadıklarını söyledir. Bende ÇELİK Motor ile şikayetimi paylaştım. İlgileneceklerini söylediler.
Aracım 86,000 de full servis bakımlı bir araç . Hafta içi günlük 2 km' re ( sabah çocuğu anneye bırakmak için kullanıyoruz.) Hafta sonu ise en fazla 30-40 KM yol yapıyoruz. Sabahları aracı ısıtmadan en az 5 dakika yola çıkmam.
Başına gelen yada bilgisi olan var ise yardım bekliyorum.
Aracım 86,000 de full servis bakımlı bir araç . Hafta içi günlük 2 km' re ( sabah çocuğu anneye bırakmak için kullanıyoruz.) Hafta sonu ise en fazla 30-40 KM yol yapıyoruz. Sabahları aracı ısıtmadan en az 5 dakika yola çıkmam.
Başına gelen yada bilgisi olan var ise yardım bekliyorum.