2011 ceed farkli yan ayna ve gostergeler

nazdrovya

New member
Arkadaşlar Merhaba
2011 model kia ceed almaya karar verdim yanliz fotograflara baktığımda bazi ceedlerin yan aynalarinda sinyal ve göstergelerinde farklilik var. Bunlar farkli paket mi yoksa farkli bir model mi?

khan

Member
Türkiye'deki 2011'lerin göstergelerinde farklılık yok diye biliyorum. Eğer internetteki fotoğraflara bakıyorsanız, evet o kasada farklı göstergeler yurtdışında mevcuttu.
O modellerde Cool, Motion ve Concept olmak üzere 3 farklı paket mevcuttu. Sinyalli ve otomatik katlanır dikiz aynaları Concept paketinde mevcuttu.

xunalx

New member
Arkadaşlar Merhaba
2011 model kia ceed almaya karar verdim yanliz fotograflara baktığımda bazi ceedlerin yan aynalarinda sinyal ve göstergelerinde farklilik var. Bunlar farkli paket mi yoksa farkli bir model mi?
2009 sonuna kadar modellerde yan aynalar daha sivri uclu; ön konsol makyajsiz eski tip. Sonrasi modellerde yan aynalar daha yuvarlak hatlı, konsol makyajlı, 6 ileri şanzımanlı. (1.6D) 2011 sonu ve yeni kasaya kadar ise ön ızgara makyajli, eur5 motor 128hp (1.6D) olması standart değişiklikler. Bunlardan baska sunroof ve ayna sinyalleri gibi gorseller aracin donanım paketi ile ilgilidir.

Not: Bunlar proceed icin gecerli, normal ceed icin de paraleldir sanırım.