C CeedTR New member Katılım 18 Nis 2013 Mesajlar 129 Tepkime puanı 24 Puanları 0 21 May 2013 #1 Arkadaşlar ceediin çd çalarında bulunan dahili 1200 mb hafıayı kullanan yada kullanabilen var mı ?
c@n Super Moderator Katılım 15 May 2011 Mesajlar 9,293 Tepkime puanı 515 Puanları 0 Yaş 47 Konum Kadıköy 21 May 2013 #2 Tekrar konunusu sildim... Ben kullanmamistim... sanirim usb bellek takiliyken menuden download ediyorsun.. ama ben hic ihtiyac duymamistim.. TeamPASAOGLU
Tekrar konunusu sildim... Ben kullanmamistim... sanirim usb bellek takiliyken menuden download ediyorsun.. ama ben hic ihtiyac duymamistim.. TeamPASAOGLU
C CeedTR New member Katılım 18 Nis 2013 Mesajlar 129 Tepkime puanı 24 Puanları 0 22 May 2013 #3 Cevap: Re: 1200 MB Dahili Hafıza belki önemli bir özellik değil lakin adamlar bu özelliği koymuşlarsa kullanmak lazım. bi flash bellek takip denemek gerek.
Cevap: Re: 1200 MB Dahili Hafıza belki önemli bir özellik değil lakin adamlar bu özelliği koymuşlarsa kullanmak lazım. bi flash bellek takip denemek gerek.
bilgin New member Katılım 10 Şub 2013 Mesajlar 155 Tepkime puanı 10 Puanları 0 Konum Antalya 22 May 2013 #4 sıkça kullanıyorum media düğmesine basıp oraya şarkı kaydedebiliyor veya silebiliyorsunuz.Çok kullanışlı. Mesela usb den müzik dinliyorsunuz arkadaşınızın usb si o usb deki şarkıları download edebiliyorsunuz.
sıkça kullanıyorum media düğmesine basıp oraya şarkı kaydedebiliyor veya silebiliyorsunuz.Çok kullanışlı. Mesela usb den müzik dinliyorsunuz arkadaşınızın usb si o usb deki şarkıları download edebiliyorsunuz.
erginy New member Katılım 22 Mar 2013 Mesajlar 95 Tepkime puanı 18 Puanları 0 22 May 2013 #5 Evet ben de kullanıyorum. Ama genelde bluetooth üzerinden dinlediğimden dolayı kullanmıyorum ama kimileri için çok işe yarayacak bir işlev olabilir.
Evet ben de kullanıyorum. Ama genelde bluetooth üzerinden dinlediğimden dolayı kullanmıyorum ama kimileri için çok işe yarayacak bir işlev olabilir.